volg ons op

27-petient

OPEN DAG 2022

zaterdag 14 mei 2022

LabelSaveTheDate
DEELNEMENDE BEDRIJVEN

Deze ondernemers doen mee​

“Ambiteus in afbouw “
LogoHDK

“Wij zijn ambitieus, hoeven echt niet de grootste te worden in de regio, maar wel de beste!”

Ons bedrijf HDK afbouw- & Schilderwerken is gevestigd in Lunteren.

Wij werken met een jong, enthousiast en flexibel team waarmee we veel verschillende werkzaamheden kunnen uitvoeren. We hebben veel ervaring in timmerwerk, schilderwerk en vloeren.

  • Schilder
  • Vloerspecialist
  • Klusbedrijf
  • Timmerman
  • Tegelzetter
  • Badkamer specialist

We zijn u hiermee graag van dienst!

"Ambiteus in afbouw "

“Wij zijn ambitieus, hoeven echt niet de grootste te worden in de regio, maar wel de beste!” Ons bedrijf HDK afbouw- & Schilderwerken is gevestigd in Lunteren. Wij werken met een jong, enthousiast en flexibel team waarmee we veel …
“Transportbedrijf”
LogoHoogendoorn

Toen Anna nog een klein meisje was, liep ze al dagelijks in haar overalletje rond te stappen tussen de vrachtauto’s en chauffeurs van het transportbedrijf van haar ouders. Een tijd nadat haar ouders het transportbedrijf verkocht hadden, begon het toch enorm te kriebelen en besloot ze alle benodigde papieren en rijbewijzen te halen en samen met haar partner Mark op 1 maart 2019 transportbedrijf A.E. Hoogendoorn op te richten. Met de intentie om met één vrachtauto hoofdzakelijk bouw gerelateerde producten te gaan vervoeren gingen ze voortvarend te werk.

Na niet al te lange tijd werd daar al snel een vrachtauto en een chauffeur aan toegevoegd en werd de dienstverlening uitgebreid met het vervoer van stukgoed. Inmiddels ruim 3 jaar later telt het wagenpark drie schitterende Scania’s en bestaat het team ook uit drie gemotiveerde chauffeurs. Chauffeurs met liefde voor het vak en passie voor hun vrachtauto. En die combinatie van liefde en passie spat er vanaf als je het materiaal van Anna en Mark en hun chauffeurs onderweg tegenkomt.

En omdat diesel stroomt waar het niet gaan kan weten Anna en Mark niet wat de toekomst voor hun familiebedrijf gaat brengen. Wellicht komen er nog wat glimmende vrachtauto’s bij, maar chauffeur bij A.E. Hoogendoorn word je niet zomaar, dat kun je alleen worden als je jouw werk niet als werk ziet, maar als hobby.

"Transportbedrijf"

Toen Anna nog een klein meisje was, liep ze al dagelijks in haar overalletje rond te stappen tussen de vrachtauto’s en chauffeurs van het transportbedrijf van haar ouders. Een tijd nadat haar ouders het transportbedrijf verkocht hadden, begon het …
“Dé Landrover specialist!”
VH_logo_2022

Land Rover en Range Rover kennis kan je leren. Land Rover en Range Rover passie is niet te leren maar heb je. Met ruim 12 jaar kennis en één brok passie weet je waar je moet zijn voor onderhoud en reparatie aan je auto.

Autobedrijf Van Horssen gaat voor duidelijkheid. We rekenen vaste prijzen voor onderhoud aan jouw Land Rover en/of Range Rover. Duidelijk en eerlijke prijzen zodat je weet waar je aan toe bent.

Ook voor een goed werkende airco moet je bij Van Horssen zijn. Met hoogwaardige en specifieke Land Rover apparatuur zorgen wij voor een aangenaam klimaat en kan je het hoofd koel houden.

Geen gezeur met een vervangende auto. Als jouw Land Rover Of Range Rover in onderhoud of reparatie is dan krijg je natuurlijk een vervangende auto.

"Dé Landrover specialist!"

Land Rover en Range Rover kennis kan je leren. Land Rover en Range Rover passie is niet te leren maar heb je. Met ruim 12 jaar kennis en één brok passie weet je waar je moet zijn voor onderhoud …
“Sfeer delen”
haveverwarming2

Altijd al benieuwd hoe het achter de schermen eruitziet bij HAVÉ Verwarming? Tijdens de open dag van De Stroet op 14 mei a.s. organiseert HAVÉ Verwarming rondleidingen door het pand. Ook is er een leuke prijsvraag waarmee u één van de drie HAVÉ verrassingsboxen t.w.v. €50 kunt winnen! De jongsten kunnen zich laten schminken, springen op één van de springkussens en krijgen een leuke verrassing mee naar huis.

Een kijkje achter de schermen bij HAVÉ verwarming

Bij HAVÉ Verwarming staat de grootste collectie haarden en kachels van Nederland opgesteld in de showroom. Mensen die op zoek zijn naar een haard of kachel kunnen zich hier perfect laten adviseren, maar vooral ook laten inspireren door het grote aanbod.

Tijdens de open dag van De Stroet geeft HAVÉ Verwarming rondleidingen door het bedrijf. U krijgt een inkijkje in de werkzaamheden op de verschillende afdelingen en u bezoekt de showroom waar ruim 300 haarden en kachels staan opgesteld. Na de rondleiding weet u precies wat er zich achter de schermen afspeelt bij het grootste kachel en haarden Experience Center van Nederland!

Win één van de drie HAVÉ verrassingsboxen t.w.v. €50

Tijdens de open dag kunt u bij HAVÉ Verwarming meedoen met de prijsvraag ‘Raad het aantal pellets en win’. Pellets zijn kleine houtbrokjes die als brandstof voor pelletkachels worden gebruikt. Tijdens de open dag staat er een bak met deze pellets. Raad u het juiste aantal pellets of het aantal dat het dichtste bij het juiste aantal komt dan wint u één van de drie HAVÉ verrassingsboxen t.w.v. €50!

Zie verder: Raad het aantal pellets

HAVÉ Brandstoffen (Esso)

Esso De Stroet is voor veel Lunteranen een bekend tankstation en dé locatie om op zaterdag de auto te wassen. Met een mooie locatie aan de A30 is het voor veel automobilisten ook een perfecte plek voor een pitstop. Reizigers kunnen bij Café HAVÉ genieten van heerlijke belegde broodjes of andere vers gemaakte snacks. Daarnaast is HAVÉ Brandstoffen groothandel in smeermiddelen en verzorgen zij met hun eigen tankwagen dat veel klanten in de regio van Lunteren worden voorzien van de beste brandstof!

Tijdens de open dag van De Stroet organiseert HAVÉ brandstoffen (Esso) leuke activiteiten waaronder spijkerbroek hangen waarmee u een jaar lang gratis uw autowassen kunt winnen!

Zie meer: Win een jaar autowassen

"Sfeer delen"

Altijd al benieuwd hoe het achter de schermen eruitziet bij HAVÉ Verwarming? Tijdens de open dag van De Stroet op 14 mei a.s. organiseert HAVÉ Verwarming rondleidingen door het pand. Ook is er een leuke prijsvraag waarmee u één …
“Kwaliteit met een persoonlijke noot”
logo

Heeft u autoschade? Wij herstellen dit graag vakkundig en snel voor u. Of u nu een particulier of een bedrijf bent of via de verzekering bij ons terecht komt. Wij taxeren de schade en stellen dan een vrijblijvende offerte op. Afhankelijk van de soort schade gaan wij dan voor u aan de slag in onze werkplaats met eigen plaatwerkerij en spuiterij. Daarbij maken wij gebruik van nieuwe, maar als u wilt ook van gebruikte onderdelen.

  • Kwaliteit leveren is voor ons zeer belangrijk
  • Vrijblijvende offertes en persoonlijk advies
  • Uitstekende service & 4 jaar garantie

Uiteraard kunnen wij ook zorgen voor vervangend vervoer. Wij hebben meerdere auto’s tot onze beschikking.

"Kwaliteit met een persoonlijke noot"

Heeft u autoschade? Wij herstellen dit graag vakkundig en snel voor u. Of u nu een particulier of een bedrijf bent of via de verzekering bij ons terecht komt. Wij taxeren de schade en stellen dan een vrijblijvende offerte …
“Maatwerk voor Interieurs”
logo

U wilt een beleving creëren in een bepaalde ruimte. Misschien wilt u een compleet kantoor inrichten of alleen de vergaderruimte. Of wilt u meerdere winkels een nieuwe uitstraling geven, passend bij uw formule. Hoe groot of klein de ruimte ook is, wij voorzien deze van een aansprekend interieur. Daarbij werken we nauw samen met interieurarchitecten en ontwerpers. Wij spreken hun taal en begrijpen hun concepten en ideeën. We weten dat het vaak de details zijn die het verschil maken. Fraaie profileringen, een naadloze afwerking, greeploze deuren of subtiele ledverlichting. Het zijn de kleine details waaraan u een interieur van Hardeman herkent.

Als interieurbouwer hebben we alles in huis om uw interieur te realiseren. Onze adviseurs komen bij u langs om uw wensen te bespreken en een offerte te maken voor de realisatie.

De medewerkers van het bedrijfsbureau ontwerpen interieurs, maken werktekeningen, plannen projecten, coördineren de productie, kortom: Zij zijn verantwoordelijk voor de complete werkvoorbereiding.

We beschikken over een machinepark met geavanceerde, computergestuurde apparatuur. Onze interieurspecialisten maken hiermee staaltjes van vakwerk. Unieke meubels, maar ook seriewerk. Door de vergaande automatisering kunnen we altijd efficiënt produceren!

Onze montageploeg draagt zorg voor een vakkundige montage en een tijdige oplevering. Hierbij verzorgen wij alles, van afbouw (scheidingswanden en systeemplafonds) tot accessoires (verlichting en raamdecoratie).

"Maatwerk voor Interieurs"

U wilt een beleving creëren in een bepaalde ruimte. Misschien wilt u een compleet kantoor inrichten of alleen de vergaderruimte. Of wilt u meerdere winkels een nieuwe uitstraling geven, passend bij uw formule. Hoe groot of klein de ruimte …
Logo-HDG-Administraties-BV

HDG Administraties heeft kwaliteit hoog in het vaandel staan. Naast de ruime ervaring binnen ons team volgen onze medewerkers cursussen/opleidingen om hun vakkennis te vergroten.

Harrie Schreuder RB staat ingeschreven bij het Register Belastingadviseur. Leden die zijn ingeschreven in het register van het RB mogen de titel Register Belastingadviseurs (RB) voeren. Een RB heeft een minimale opleiding op hbo-/wo-niveau en beschikt, naast een ruime basiskennis, over verdiepte fiscale kennis. Een RB houdt zijn kennis jaarlijks op peil door Permanente Educatiepunten te behalen.

HDG Administraties werkt in hoofdlijnen met de volgende softwarepakketten: Snelstart, Infine, Nextens en Loon.

Wij zijn tevens bekend met: Accountview, Unit4, Minox, Exact, Gripp, Komdex, Twinfield, Autotaal, E-boekhouden en Moneybird.

HDG Administraties heeft kwaliteit hoog in het vaandel staan. Naast de ruime ervaring binnen ons team volgen onze medewerkers cursussen/opleidingen om hun vakkennis te vergroten. Harrie Schreuder RB staat ingeschreven bij het Register Belastingadviseur. Leden die zijn ingeschreven in …
“Onze kennis, uw resultaat!”
LogoVanHeerdt

Het familiebedrijf Van Heerdt BV kent drie afzonderlijke takken: de elektro technische installatietechniek, een winkel met huishoudelijke apparatuur en een afdeling met machines en aggregaten. De elektro technische installatie bedrijfstak van techniekgroep Van Heerdt is gehuisvest op het mooie industrieterrein De Stroet.

In het Lunterse bedrijf dat al meer dan 70 jaar bestaat is inmiddels de derde generatie actief. Betrouwbaarheid en brede, diepgaande kennis, persoonlijk en vertrouwd staan bij ons hoog in het vaandel!

Van Heerdt denkt van begin tot eind mee over de beste oplossingen betreft elektrotechnische installaties en met alles wat daaromheen hoort. Voor een installatie in een bedrijfspand, boerderij of woning, groot of klein, denken wij actief met de klant mee. En of het nu gaat om een complex voedingsstelsel, complete elektrotechnische installaties, beveiliging of oplossingen voor duurzame energie. Wanneer het om elektra en techniek gaat, realiseert Van Heerdt vrijwel alles.

Een uniek specialisme van Van Heerdt is alles betreffende agrotechniek en stallen. Dit voor veehouderijen met pluimvee, varkens, rundvee, geiten en akkerbouw. Hiervoor bieden wij op maat gemaakte oplossingen met: klimaatsystemen, voersystemen, ventilatie, water, verwarming, koeling, dierweging, transportbandsystemen, managementsoftware en beveiligingen. Daarbij installeren en engineeren we met de nieuwste technieken en zijn we uniek in deze markt.

Ook met de industriële-techniek tak bedienen we vele bedrijven in Nederland, maar natuurlijk vooral ook in en rondom Lunteren. Wij ontwikkelen, engineeren, installeren en onderhouden fabrieken en machineparken en automatiseren daarin de werkprocessen. De eigen paneelbouwafdeling ontwikkeld en bouwt energie- en besturingspanelen voor deze installaties in de werkplaats te Lunteren.

Aan onze afhaalbalie bij ons complete magazijn met grote voorraden, zijn wij voor vele bedrijven in de regio toeleverancier van componenten en onderdelen.

Voor aankoop, verkoop en onderhoud van machines, aggregaten en apparatuur bent u bij ons ook op het juiste adres. Kortom, voor alles wat maar iets met elektra te maken heeft, kunt u bij ons terecht.

Kom gerust langs, maak kennis met onze mensen en neem gerust een kijkje in ons mooie bedrijf!!!

"Onze kennis, uw resultaat!"

Het familiebedrijf Van Heerdt BV kent drie afzonderlijke takken: de elektro technische installatietechniek, een winkel met huishoudelijke apparatuur en een afdeling met machines en aggregaten. De elektro technische installatie bedrijfstak van techniekgroep Van Heerdt is gehuisvest op het mooie …
“Afspraak is afspraak!”
h2rwindows

Gaat u een nieuw pand bouwen of een bestaand pand verbouwen? Wij leveren zowel kunststof als aluminium kozijnen in de meest uiteenlopende uitvoeringen. Om de juiste ramen en deuren toe te passen kunnen wij u adviseren en van een offerte voorzien.

Vanaf het ontwerp betrokken – Bij het ontwerp van een nieuw bedrijfspand of stal, moet er rekening worden gehouden met de maatvoering van de kozijnen. Daarom ondersteunen wij in de ontwerpfase de constructeur met informatie over maatvoering en/of kozijnuitvoeringen.

Vanuit onze ervaring met nieuw- en verbouw van bedrijfspanden, kunnen wij u voorzien van een complete aanbieding van alle ramen, deuren, puien en lichtstraten. U stuurt de tekening met sparingen en wensen en u ontvangt van ons een complete aanbieding.

Wij leveren uitsluitend kozijnen van hoogwaardige merken met een duurzame kwaliteit en afwerking. De kozijnen worden door ons op locatie bezorgd. U kunt bij ons aan op een afspraak-is-afspraak mentaliteit.

"Afspraak is afspraak!"

Gaat u een nieuw pand bouwen of een bestaand pand verbouwen? Wij leveren zowel kunststof als aluminium kozijnen in de meest uiteenlopende uitvoeringen. Om de juiste ramen en deuren toe te passen kunnen wij u adviseren en van een …