volg ons op

27-petient

OPEN DAG 2022

zaterdag 14 mei 2022

LabelSaveTheDate
DEELNEMENDE BEDRIJVEN

Deze ondernemers doen mee​

“Voersystemen van de toekomst”
LogoSieplo

We ontwikkelen onze voersystemen niet alleen met het hoofd, maar juist ook met ons hart.

Een hart voor de agrarische sector, een passie voor techniek en de wil om het elke dag beter te doen. Dat is wat ons SIEPLO maakt. Met ons team van gedreven specialisten werken we vanuit Nederland aan nog betere en slimmere oplossingen om koeien, kalveren, geiten en schapen te voeren. Onze voersystemen vinden via een netwerk van dealers hun weg naar veehouders over de hele wereld.

Een beter leven voor uw dieren. Een beter rendement voor u als veehouder. Bij SIEPLO geloven we dat het hand in hand gaat. Wij maken duurzame voersystemen waarmee u het natuurlijke eetgedrag van koeien, kalveren, schapen of geiten dichter dan ooit benadert. Zo helpen we u om de gezondheid, het welzijn en de ontwikkeling van uw dieren naar een nóg hoger niveau te brengen. Terwijl u tegelijkertijd uw werk sneller klaar hebt en het met meer gemak doet. Daarom kiezen veehouders wereldwijd voor SIEPLO!

 • Innovatief
 • Dierenwelzijn voorop
 • Alleen de beste materialen
 • Gericht op de lange termijn
 • Duurzame keuzes
 • Verzekerd van service

"Voersystemen van de toekomst"

We ontwikkelen onze voersystemen niet alleen met het hoofd, maar juist ook met ons hart. Een hart voor de agrarische sector, een passie voor techniek en de wil om het elke dag beter te doen. Dat is wat ons …
“Wij verkopen het pas als we er zelf achterstaan!”
LogoSjaaks

Sjaak’s Autoservice is gespecialiseerd in “Tuning” wielen in de breedste zin van het woord.Ook voor banden kunt u terecht. Van normaal tot getrokken banden in iedere prijsklasse. Uiteraard krijgt u advies voor de perfect pasvorm. Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent.

In de loop der jaren ben ik de Caddy tuningsspecialist geworden. Dit komt omdat ik een echte Caddy gek ben en niet tevreden was met het huidige assortiment van Caddy tuning producten op de markt. We hebben nu ons eigen assortiment bij elkaar gezocht. Ons motto is: wij verkopen het pas als we er zelf achterstaan. Dit motto heeft er voor gezorgd dat wij inmiddels een brede klantenkring hebben van consument tot dealer.

Ook gespecialiseerd in de verkoop en montage van A-kwaliteit schroefsets, airride en airride onderdelen. Door onze jaren lange ervaring hebben wij ook ons eigen huismerk schroefsets. In de volksmond: de Sjaaks sets. U herkent ze aan de kleur stelling oranje/zwart. Door de grote afnames bij de fabriek, hebben wij de mogelijkheid om de sets aan te passen en Sjaak’s proof te maken. Een van de verbeter punten was dat bij onze Caddy sets het achterwiel wel in het midden zit van het achter scherm.

U kunt bij ons terecht voor:

 • Velgen
 • Caddy Shop
 • Suspension
 • poedercoaten
 • Verlichting
 • Spoilers
 • Chiptuning
 • Detailing
 • Projecten
 • Verkoop auto’s

"Wij verkopen het pas als we er zelf achterstaan!"

Sjaak’s Autoservice is gespecialiseerd in “Tuning” wielen in de breedste zin van het woord.Ook voor banden kunt u terecht. Van normaal tot getrokken banden in iedere prijsklasse. Uiteraard krijgt u advies voor de perfect pasvorm. Wij zijn pas tevreden …
“Switch naar schoonheid!”
Snellenlogo2012

Switch naar schoonheid met een installatie van Snellen Elektro

Snellen Elektro is een jong zelfstandig ondernemend elektrotechnisch installatiebedrijf en gecertificeerd niko home control qualified installer. ©

Snellen Smart Home begrijpt dat een gebouw maar een verzameling bakstenen, ramen en andere elementen is, tot het van jou wordt. En dat het pas echt jouw woning of jouw kantoor wordt wanneer je er je eigen accenten en persoonlijkheid aan toevoegt.

"Switch naar schoonheid!"

Switch naar schoonheid met een installatie van Snellen Elektro Snellen Elektro is een jong zelfstandig ondernemend elektrotechnisch installatiebedrijf en gecertificeerd niko home control qualified installer. © Snellen Smart Home begrijpt dat een gebouw maar een verzameling bakstenen, ramen en …
“Uw partner in veiligheid”
logo-safeinspect

Safeinspect BV verzorgt al ruim vijftien jaar VCA-, BHV- en andere veiligheidscursussen en examens op onze locatie in Lunteren. Sinds 2020 is ons aanbod uitgebreid met de Gezonde Leefstijltrainingen. Uiteraard komen wij ook graag naar uw organisatie toe; dit is mogelijk bij zes cursisten of meer.

Er staan altijd op korte termijn cursussen gepland. U kunt dus zo aanschuiven bij onze dagcursussen. Hierbij volgt u in slechts één dag de opleiding en legt u na afloop het examen af. Het is ook mogelijk om cursussen over meerdere dagen en/of avonden te verspreiden.

Wilt u uw VCA-, BHV- of Heftruck-certificaat halen? Wilt u uw werknemer opgeven voor een van onze cursussen? Wilt u een offerte voor een training InCompany? Of heeft u een andere vraag? Neem dan gerust contact op, wij helpen u graag verder!

"Uw partner in veiligheid"

Safeinspect BV verzorgt al ruim vijftien jaar VCA-, BHV- en andere veiligheidscursussen en examens op onze locatie in Lunteren. Sinds 2020 is ons aanbod uitgebreid met de Gezonde Leefstijltrainingen. Uiteraard komen wij ook graag naar uw organisatie toe; dit …