volg ons op

27-petient

OPEN DAG 2022

zaterdag 14 mei 2022

LabelSaveTheDate
DEELNEMENDE BEDRIJVEN

Deze ondernemers doen mee​

“Snel, servicegericht en scherp geprijsd”
GearTech

Geartech, de specialist in reparatie en revisie van versnellingsbakken.

Als u problemen ondervindt met uw versnellingsbak is er maar één goed antwoord: Geartech uit Lunteren, Gelderland. Geartech is de specialist in versnellingsbakrevisie in de regio Gelderland, maar ook daarbuiten! Reviseren van een versnellingsbak is echt specialistenwerk. Daarom vinden al vele garages, autobedrijven en logistieke partners hun weg naar Geartech.

Geartech staat naast zijn specialisme in versnellingsbakrevisie en reparatie ook bekend om de uitstekende service en efficiënte manier van werken. Op onze revisies geven wij een jaar garantie. Ook staan wij voor u klaar met nuchter advies en voeren veelal kosteloos een diagnose van de problemen uit. Wij staan zelfs 24 uur en zeven dagen per week voor u klaar!

"Snel, servicegericht en scherp geprijsd"

Geartech, de specialist in reparatie en revisie van versnellingsbakken. Als u problemen ondervindt met uw versnellingsbak is er maar één goed antwoord: Geartech uit Lunteren, Gelderland. Geartech is de specialist in versnellingsbakrevisie in de regio Gelderland, maar ook daarbuiten! …
“Hart voor ambachtelijk vakmanschap”
GoorMetaal

Al sinds 1995 is Goor Metaal ijzersterk in al het metaalwerk voor de meest uiteenlopende klanten door heel Nederland. Van licht constructiewerk, fietsenstallingen en trappen tot stalen ramen en deuren bij de mensen thuis.

Begonnen in de schuur van zijn ouders is het bedrijf van Evert en Marian Goor door de jaren heen uitgegroeid tot een volwaardige staalfabrikant met een enthousiast team vakmensen en een showroom, centraal gelegen in Lunteren. Eén ding is zeker: we hebben een grote liefde voor ons vak. Wat we ook maken, altijd houden we oog voor een gedegen product van goede kwaliteit. Daarom houden we het hele proces in eigen hand. Dat maakt ons flexibel en het zorgt voor een goede prijs-kwaliteitverhouding.

Van het begin tot het eind zijn we betrokken bij ons product. Daarin schuilt onze kracht. Stuk voor stuk zijn onze medewerkers specialisten, die uitblinken in de metaalbewerking. Ze maken het product en plaatsen het zelf. Dat maakt dat geen dag hetzelfde is. Die liefde voor ons ambacht geven we graag door: Goor Metaal is een Kenteq erkend leerbedrijf en verwelkomt regelmatig stagiaires.

"Hart voor ambachtelijk vakmanschap"

Al sinds 1995 is Goor Metaal ijzersterk in al het metaalwerk voor de meest uiteenlopende klanten door heel Nederland. Van licht constructiewerk, fietsenstallingen en trappen tot stalen ramen en deuren bij de mensen thuis. Begonnen in de schuur van …