volg ons op

27-petient

OPEN DAG 2022

zaterdag 14 mei 2022

LabelSaveTheDate
DEELNEMENDE BEDRIJVEN

Deze ondernemers doen mee​

“We maken graag iets moois!”
LogoNap

Wij zijn zeer actief in een breed segment, van een dakkapel bij een particulier, tot het bouwen van een appartementencomplex. Daarnaast worden de agrarische roots niet vergeten. Met deze mix aan flexibiliteit bouwt Bouwbedrijf Nap op “De Stroet” aan zijn toekomst.

Bouwbedrijf Nap

50-jarig bestaan

Het lijkt nog maar zo kort geleden, dat ik als 15-jarige LTS-er op de fiets in de meivakantie ging werken bij Jan Nap. In het jaar 2019 bestond Bouwbedrijf Nap 50 jaar en sta ik zelf 23 jaar aan het roer van dit prachtige bouwbedrijf. Een onderneming om trots op te zijn: met ca. 50 medewerkers, een timmerfabriek, eigen materieel en vooral heel veel trouwe klanten en relaties.

Na dat eerste vakantiebaantje heb ik van mijn 16de tot mijn 22ste bij Jan Nap gewerkt, terwijl ik in de avonduren de MTS deed. Jan reageerde sportief toen ik een mooi aanbod kreeg van Van Driesten Bouw, waar ik achtereenvolgens calculator, werkvoorbereider en projectleider ben geweest.

Met de opgedane ervaring en mijn aannemersdiploma op zak groeide ik toe naar een eigen zaak. Toen Jan Nap me na 10 jaar vroeg zijn zaak over te nemen, was de keuze snel gemaakt. Nog steeds sta ik dicht bij de bouw. Ik weet wat er buiten gebeurt, gewoon omdat ik het leuk vind. We hebben de afgelopen 23 jaar vrijwel altijd een gestage groei gehad. In de crisistijd was het weleens lastig, maar ook toen hebben we ons staande kunnen houden.

We zijn actief in projectontwikkeling en realiseren mooie bouwprojecten. Dat kan alleen omdat onze medewerkers net zulke “bouwgekken” zijn als ik: we maken graag iets moois. En we maken veel zelf, ook daarin onderscheiden we ons. Ik ben trots op onze jongens, zowel binnen als buiten. Zonder de inzet en mentaliteit van ons personeel was dit niet gelukt. Brandine vult mij geweldig aan: zij is de o zo belangrijke sociale component van ons bedrijf. Samen met veel relaties kijken we terug. Tegelijk kijken we graag samen met u vooruit: naar een mooie toekomst!

Zie ook: Timmerfabriek “De Stroet”

"We maken graag iets moois!"

Wij zijn zeer actief in een breed segment, van een dakkapel bij een particulier, tot het bouwen van een appartementencomplex. Daarnaast worden de agrarische roots niet vergeten. Met deze mix aan flexibiliteit bouwt Bouwbedrijf Nap op “De Stroet” aan …