volg ons op

27-petient

OPEN DAG 2022

zaterdag 14 mei 2022

LabelSaveTheDate
DEELNEMENDE BEDRIJVEN

Deze ondernemers doen mee​

logo-bouwbedrijf-wolswinkel

Bouwbedrijf Wolswinkel is een allround aannemingsbedrijf dat zich gespecialiseerd heeft in het bouwen dan wel verbouwen van woningen in particuliere sector.

Persoonlijke aandacht

Bouwbedrijf Wolswinkel is een aannemersbedrijf met persoonlijke aandacht voor elke klant. Door de korte lijnen binnen onze onderneming verloopt de communicatie soepel. Bij ons staan goede kwaliteit en service hoog in het vaandel.

Werkzaamheden

Bij onze gemotiveerde medewerkers kunt u terecht voor de meest uiteenlopende werkzaamheden in nieuwbouw, verbouw en onderhoud. Denk hieraan aan de nieuwbouw van uw woning, het plaatsen van een dakkapel of aanbouw tot het verzorgen van uw interieurwensen.

Uw wensen vertaald

Onze doelstelling is dat een bouw altijd moet worden afgesloten met een tevreden klant. Wij bouwen niet alleen volgens tekening maar doen ons best om de zaken die u belangrijk vindt te vertolken in het eindresultaat.

Teamwork

Door samen te werken met vaste onderaannemers voor onder andere installatietechniek, stukadoorswerk en tegelwerk én vaste toeleveranciers voor materialen bieden wij een soepel bouwproces waarin de afzonderlijke partijen bereid zijn voor elkaar te werken en samen te streven naar een prachtig eindresultaat.

Bouwbedrijf Wolswinkel is een allround aannemingsbedrijf dat zich gespecialiseerd heeft in het bouwen dan wel verbouwen van woningen in particuliere sector. Persoonlijke aandacht Bouwbedrijf Wolswinkel is een aannemersbedrijf met persoonlijke aandacht voor elke klant. Door de korte lijnen binnen …
“Duurzaam maatwerk”
vandewijer-carrosseriewerk-logo

Carrosseriewerk Van de Weijer is in 1996 opgericht in Putten, en staat sindsdien continu garant voor maatwerk oplossingen voor de klant.

Sinds 2016 hebben we het full-service concept uitgebreid met een extra vestiging in Lunteren welke o.a. is voorzien van een bedrijfswagenspuiterij en schadeafdeling. U kunt ons benaderen voor een actieve begeleidende rol in de keuze van uw aankoop, hiermee zullen we een maximaal rendement uit uw investering proberen te realiseren. Dit proberen we te vertalen in zowel inzetbaarheid als levertijd.

Om de levensduur van uw investering te waarborgen streven wij naar het gebruik van duurzame materialen en adviseren we om de gehele carrosserie verzinkt uit te voeren. Dit kunnen wij dan ook voor u verzorgen.

"Duurzaam maatwerk"

Carrosseriewerk Van de Weijer is in 1996 opgericht in Putten, en staat sindsdien continu garant voor maatwerk oplossingen voor de klant. Sinds 2016 hebben we het full-service concept uitgebreid met een extra vestiging in Lunteren welke o.a. is voorzien …
“Het bedrijf voor uw complete stalinrichting!”
wolff-lunteren

Wolff stalinrichtingen maakt al jarenlang de beste stalinrichtingen door heel Nederland, Duitsland en België!

  • Stal deuren. Ook maken wij stal deuren op maat.
  • PVC en RVS Voergoten. Melkgoten en ruwvoergoten in RVS of PVC.
  • Rubberen vloeren. Kwaliteits welzijns vloeren voor elke stal, op betonnen of houten vloeren , nieuwbouw of in uw bestaande stal.
  • Inrichting voor witvlees kalveren. Rvs hekwerk van hoge kwaliteit, ideaal voor uw witvlees kalveren.
  • Inrichtingen voor rosé kalveren. Rvs of verzinkt hekwerk in zware uitvoering. Met of zonder inrichting voor opstarten.

"Het bedrijf voor uw complete stalinrichting!"

Wolff stalinrichtingen maakt al jarenlang de beste stalinrichtingen door heel Nederland, Duitsland en België! Stal deuren. Ook maken wij stal deuren op maat. PVC en RVS Voergoten. Melkgoten en ruwvoergoten in RVS of PVC. Rubberen vloeren. Kwaliteits welzijns vloeren …
“Kwaliteit en snelle levering”
Welmo Logo

Welmo Metaalbewerking is een metaalbewerkingsbedrijf dat zich met name richt op projectwerk in en om winkels en bedrijfspanden. Onze belangrijkste specialisaties zijn het maken van stalen constructies voor winkelinrichting, stalen frames voor meubels en speciaal laswerk. Naast dat we sterk zijn in het maken van deze producten, ligt onze kracht in het meedenken met de klant over een effectief ontwerp. Het grootste deel van onze opdrachtgevers bestaat uit interieurontwerpers, interieurbouwers en aannemers.

Begin 2020 zorgde een verhuizing met een flinke verbouwing voor nieuwe ruimte voor groei en daarmee meer vrijheid voor eigen productie. Van een kleine smederij groeien we naar een uitgebreide eigen productiestraat. Ook is onze huisstijl vernieuwd waardoor we de renovatie van Welmo Metaalbewerking compleet hebben gemaakt. Onze doelstelling is om in toenemende mate klanten aan te trekken uit de interieurbouw, retail en horeca.

"Kwaliteit en snelle levering"

Welmo Metaalbewerking is een metaalbewerkingsbedrijf dat zich met name richt op projectwerk in en om winkels en bedrijfspanden. Onze belangrijkste specialisaties zijn het maken van stalen constructies voor winkelinrichting, stalen frames voor meubels en speciaal laswerk. Naast dat we …
“Uw administratie en belastingzaken op orde!”
VanDeWater

Bij Administratie- en Belastingadviesbureau van de Water nemen we met alle plezier uw administratieve verplichtingen uit handen en/of voorzien we u van gedegen belastingadvies. Zo kunt u zich als ondernemer bezig houden met wat u écht leuk vindt – ondernemen – terwijl ons team zich ontfermt over uw administratie en/of belastingzaken. Wel zo makkelijk!

Wij zijn er voor zowel zzp’ers, het midden- en kleinbedrijf, besloten vennootschappen, stichtingen, verenigingen van eigenaren, maar ook voor particulieren. Door bij ons aan te geven welk deel van de zaken u zelf wilt blijven regelen en welke wij voor u uit handen kunnen nemen, creëeren we een bijzonder efficiënte wisselwerking die helemaal afgestemd is op uw wensen en budget.

"Uw administratie en belastingzaken op orde!"

Bij Administratie- en Belastingadviesbureau van de Water nemen we met alle plezier uw administratieve verplichtingen uit handen en/of voorzien we u van gedegen belastingadvies. Zo kunt u zich als ondernemer bezig houden met wat u écht leuk vindt – …