volg ons op

27-petient

OPEN DAG 2022

zaterdag 14 mei 2022

LabelSaveTheDate
DEELNEMENDE BEDRIJVEN

Deze ondernemers doen mee​

“Ambachtelijk vakwerk op maat”
logo

Folmer staat voor ambachtelijk vakwerk wat volledig aansluit bij uw plannen en wensen. Bij iedere opdracht gaan we voor een betaalbare, duurzame en veilige oplossing, of het nu gaat om een hekwerk, poort, paardenstal of kennel.

Doordat we in onze eigen werkplaats produceren én monteren staan we garant voor een kwalitatief eindresultaat waar u jarenlang plezier aan kunt beleven.

  • Hekwerken
  • Poorten
  • Paardenstallen
  • Hondenkennels

Maatwerk is ons vakwerk

Een eindresultaat wat tot in de kleinste details is afgestemd op uw persoonlijke wensen. Dat is ons maatwerk, dat is onze passie.

Al jarenlang meesters in handwerk

Al ruim 20 jaar produceren en leveren we duurzaam, veilig en betrouwbaar handwerk. Ambachtelijke kwaliteit!

Productie en montage onder één dak

Al onze producten worden van eerste klas staal vervaardigd in onze eigen werkplaats volgens de Nederlandse norm.

Showroom in Midden-Nederland

In onze showroom kunt u op afspraak veel van onze producten bekijken. Onze experts staan hier voor u klaar met eerlijk en vertrouwd advies.

"Ambachtelijk vakwerk op maat"

Folmer staat voor ambachtelijk vakwerk wat volledig aansluit bij uw plannen en wensen. Bij iedere opdracht gaan we voor een betaalbare, duurzame en veilige oplossing, of het nu gaat om een hekwerk, poort, paardenstal of kennel. Doordat we in …
“Wij hebben wél tijd om naar jouw klant te luisteren!”
FVA_225x60_ps

Of je nu je telefonische bereikbaarheid wil verbeteren of een secretaresse op afstand zoekt: wij zorgen dat jij jouw passie kunt uitvoeren.

Als sinds 2006 weten vele ondernemers ons te vinden. Want onze kwaliteit, hoogwaardige service en transparantie zijn nu eenmaal aantrekkelijk. Eigenlijk kun je er niet omheen: ons team biedt een persoonlijke service die je niet vaak ziet.

Vanuit het mooie Lunteren op de Veluwe staan we elke dag voor jouw flexibiliteit én bereikbaarheid. Of je nu ZZP’er bent of MKB’er, onze dames gaan voor je door het vuur.

Onze passie? Dat jij niet meer door hebt dat wij er zijn!

Wil je ons leren kennen of ons prachtige kantoor bekijken? Kom dan eens langs.

"Wij hebben wél tijd om naar jouw klant te luisteren!"

Of je nu je telefonische bereikbaarheid wil verbeteren of een secretaresse op afstand zoekt: wij zorgen dat jij jouw passie kunt uitvoeren. Als sinds 2006 weten vele ondernemers ons te vinden. Want onze kwaliteit, hoogwaardige service en transparantie zijn …
“Waardering voor vakmanschap”
logo

Flextra is integer, staat voor normen en waarden, komt op voor de belangen van haar vaklieden en staat voor liefde en waardering voor het vakmanschap.

1997 hebben wij De Flextra-Groep opgericht met in ons achterhoofd dat echt vakmanschap schaars zou worden. Doordat wij zelf uit de branche kwamen, wisten we wat er speelde, wat er mis ging, maar ook hoe het beter kon. Toen nog uitvoeren. Eén ding stond vast: wij wilden onze vaklieden behandelen zoals we zelf ook behandeld wilden worden. Met wederzijds respect en door ze de juiste waardering te geven voor hun harde werk en te zorgen voor binding en continuïteit.

Flextra staat voor flexibel vast werk met veel extra’s en dan ook nog eens veilig en met plezier. Het klinkt eenvoudig, maar we hebben in de praktijk ervaren dat het er nog weleens anders aan toe gaat. Doordat wij zelf uit de branche komen, houden wij rekening met het werk waar de vakman goed in is, wat hij echt leuk vindt en dat hij vlak bij zijn woonplaats komt te werken. Elke vakman die gaat starten krijgt nieuwe PBM’s en een complete set professionele werkkleding die niet alleen prettig zit, maar er ook nog eens goed uitziet. Het vervoer naar het werk wordt geregeld.

Wij zijn trots op onze vaklieden, maar willen ook dat zij er trots op zijn dat zij voor Flextra werken. Als wij terugkijken op eerste 20 jaar hard werken, durven wij te zeggen dat we enorm blij zijn dat we zo’n grote vaste kern aan ervaren vaklieden om ons heen hebben verzameld met inmiddels 9 vestigingen in Nederland. In 2017 gingen wij door het magische getal van 1000 werkende vaklieden heen.

Onze eerste slogan was: “Bouwen op vertrouwen”. Wil je vertrouwen krijgen dan moet je dat eerst verdienen. Wij durven te zeggen dat we dat vertrouwen in de loop der jaren van onze vaklieden en opdrachtgevers wel gekregen hebben en het tijd is voor een nieuwe slogan. Waar we voor staan en willen uitstralen: “Waardering voor vakmanschap”. Wil jij als vakman ook gewaardeerd worden? Maak een afspraak met je dichtstbijzijnde vestiging van De Flextra-Groep en kom gezellig langs voor een goed gesprek met een bak koffie.

"Waardering voor vakmanschap"

Flextra is integer, staat voor normen en waarden, komt op voor de belangen van haar vaklieden en staat voor liefde en waardering voor het vakmanschap. 1997 hebben wij De Flextra-Groep opgericht met in ons achterhoofd dat echt vakmanschap schaars …