volg ons op

27-petient

OPEN DAG 2022

zaterdag 14 mei 2022

LabelSaveTheDate
DEELNEMENDE BEDRIJVEN

Deze ondernemers doen mee​

“Uw versnellingsbak specialist!”
AutransLogo

Al meer dan 40 jaar uw versnellingsbak specialist!

Autrans Parts & Service is met 2 vestigingen in Lunteren en Tilburg uitgegroeid tot een van de grootste versnellingsbak specialisten in Europa.

Met meer dan 30 medewerkers werken wij dagelijks met liefde aan kwaliteit, duurzaamheid, milieuvriendelijkheid, service en innovativiteit. Wij werken voor particulieren, autobedrijven, importeurs en leasemaatschappijen. Met onze goede naam is Autrans de enig juiste plek voor onderhoud, reparatie / revisie van -en advies over- uw versnellingsbak.

Onze klant staat centraal in denken en handelen. Snelheid, onderdelen op voorraad, afspraak nakomen zijn een paar basiselementen om de klant zo snel mogelijk weer op weg te helpen.

Autrans werkt continu aan verbetering. Onze taak is om ervoor te zorgen dat wij samen een klant bedienen en niet alleen onze functies aan het uitvoeren zijn.

Bij Autrans komt u nooit voor verrassingen te staan. Wij zijn niet alleen transparant in onze prijzen maar ook in onze werkzaamheden. Dat ziet u gelijk bij binnenkomst waar u de specialisten aan het werk kunt zien. Klantvriendelijkheid en service staan bij ons hoog in het vaandel.. Kom langs voor een diagnose en advies met het daarbij behorende kopje Lunterse koffie.

"Uw versnellingsbak specialist!"

Al meer dan 40 jaar uw versnellingsbak specialist! Autrans Parts & Service is met 2 vestigingen in Lunteren en Tilburg uitgegroeid tot een van de grootste versnellingsbak specialisten in Europa. Met meer dan 30 medewerkers werken wij dagelijks met …
“Vakmensen op elk gebied”
LogoAssemblix

De Assemblix Groep is een jonge gezonde, dynamisch en vooruitstrevende onderneming. Werken vanuit eigen ontwikkeling is een van de pijlers van de Assemblix Groep dat ervaring heeft op het gebied van Projectontwikkeling, Montage van Prefab Constructies en Technische Installaties.

Ook onze naam is uniek en uit zich in wat we doen! Assembleren, samenstellen met plezier in ons vakgebied en snel, maar bovenal gewoon goed! Dat is waar we voor staan.

De kracht van Assemblix Groep? Vakmensen op elk gebied.

We beperken ons tot de feiten. En om die feiten op tafel te krijgen, doen we ons huiswerk grondig. Voor geen enkel project gaan wij uit de weg. Elk project zien we als een mooie uitdaging!

Wij vertalen graag de wensen en behoeften naar aantrekkelijke gebouwen. Wij creëren bijzondere woningen op mooie en bijzondere locaties. Elk project moet leiden tot een plek waar bewoners prettig kunnen wonen en leven. Nu en in de toekomst. Daar werken wij als team elke dag met enthousiasme en plezier aan.

Bij Assemblix Projectontwikkeling kunt u terecht voor open en eerlijk advies. Wij denken graag met u mee en bepalen samen met u welke mogelijkheden het beste bij u passen.

Bezit u een bijzonder pand of perceel of een plek die bijzonder kan worden en denkt u na over verkoop?

Wij zijn altijd op zoek naar objecten in of dichtbij bebouwd gebied. Dat kan gaan om een (deels) verhuurd appartementengebouw, een braakliggend terrein, een monumentale woning of een object zonder woonbestemming.

"Vakmensen op elk gebied"

De Assemblix Groep is een jonge gezonde, dynamisch en vooruitstrevende onderneming. Werken vanuit eigen ontwikkeling is een van de pijlers van de Assemblix Groep dat ervaring heeft op het gebied van Projectontwikkeling, Montage van Prefab Constructies en Technische Installaties. …
“Meer dan drukken”
Drukkerij-AMV

Drukkerij AMV is weliswaar traditioneel geworteld, maar volgt niettemin alle ontwikkelingen in de grafi-media sector op de voet en is uw aangewezen partner voor het creatief en betaalbaar produceren van uw communicatiemiddelen: zowel printen, plotten, drukken en digitale/mobiele uitingen. Kernactiviteit is en blijft het realiseren en produceren van alle uitingen die bijdragen aan informatie-overdracht.

De ‘digitale snelweg’ vormt daarbij een steeds belangrijker wordend fenomeen.

De dienstverlening en service van drukkerij AMV is compleet, want ook de handling van vouwen, rillen, nummeren, plakken, inpakken en verzenden kunt u volledig door Drukkerij AMV laten uitvoeren.

"Meer dan drukken"

Drukkerij AMV is weliswaar traditioneel geworteld, maar volgt niettemin alle ontwikkelingen in de grafi-media sector op de voet en is uw aangewezen partner voor het creatief en betaalbaar produceren van uw communicatiemiddelen: zowel printen, plotten, drukken en digitale/mobiele uitingen. …
“Specialist in het diagnose stellen aan auto electronica”
Logo_AE-Techdiap

AE-Tech is een dynamische, snelgroeiende onderneming. Wij zijn een multidisciplinair team met een verrassende mix van talent en ervaring. Wij combineren onze jarenlange expertise op het gebied van autotechniek met een zeer goed uitgeruste werkplaats, om een professionele, betrouwbare, partner voor garagebedrijven te zijn.

Ons kantoor en garage zijn gevestigd in Lunteren, slechts enkele kilometers van het middelpunt van Nederland. Wij heten u van harte welkom om bij ons langs te komen om ons bedrijf te bezichtigen en u van een persoonlijk advies te voorzien.

"Specialist in het diagnose stellen aan auto electronica"

AE-Tech is een dynamische, snelgroeiende onderneming. Wij zijn een multidisciplinair team met een verrassende mix van talent en ervaring. Wij combineren onze jarenlange expertise op het gebied van autotechniek met een zeer goed uitgeruste werkplaats, om een professionele, betrouwbare, …