volg ons op

27-petient

OPEN DAG 2022

zaterdag 14 mei 2022

LabelSaveTheDate
DEELNEMENDE BEDRIJVEN

Deze ondernemers doen mee​

“”Ik heb er lak aan””
logo-keurhorst

Keurhorst Machinery Painting is gespecialiseerd in het voorbewerken en spuiten van voornamelijk (land)bouwmachines, zoals hoogwerkers, kranen, shovels, verreikers en trekkers. Daarnaast krijgen we ook verzoekjes van klanten om bijvoorbeeld een boot of een motor etc. te spuiten in kleuren naar wens. U kunt terecht voor het spuiten van nieuwe machines in eigen bedrijfskleuren, maar ook het opknappen van gebruikte of beschadigde machines.

In overleg met de klant zijn er veel mogelijkheden, en zorgen we voor een geschikt eindresultaat.

""Ik heb er lak aan""

Keurhorst Machinery Painting is gespecialiseerd in het voorbewerken en spuiten van voornamelijk (land)bouwmachines, zoals hoogwerkers, kranen, shovels, verreikers en trekkers. Daarnaast krijgen we ook verzoekjes van klanten om bijvoorbeeld een boot of een motor etc. te spuiten in kleuren …
“Advies met passie”
De-Koning

De Koning Financieel Advies bestaat sinds 2009 en is actief in het bemiddelen en afsluiten van hypotheken, verzekeringen en financieringen w.o. lease, voor particulieren en ondernemers. Wel zo fijn als u één contact heeft voor al uw financiële zaken!

Wij zijn als kantoor geheel onafhankelijk en werken door de jarenlange ervaring met een aantal geselecteerde en gerenommeerde marktpartijen, waaronder alle grootbanken die zich bezighouden met de verstrekking van financieringen, hypotheken en verzekeringen.

Door onze vakkennis, jarenlange ervaring in de financiële dienstverlening en expertise (met name ook op ondernemersgebied) – 1 jaar ondernemer en al mogelijkheden voor een hypotheek – zijn wij in staat u adequaat en vakkundig te helpen waarbij wij het als een uitdaging zien om wensen in te vullen. Wat wij belangrijk vinden, is het verhaal achter de cijfers!

Heeft u behoefte aan een goed gesprek of advies onder het genot van een bak koffie? Dan bent u van harte welkom op ons kantoor aan Kauwenhoven 31a te Lunteren, waar een team van enthousiaste medewerkers voor u klaar staat!

"Advies met passie"

De Koning Financieel Advies bestaat sinds 2009 en is actief in het bemiddelen en afsluiten van hypotheken, verzekeringen en financieringen w.o. lease, voor particulieren en ondernemers. Wel zo fijn als u één contact heeft voor al uw financiële zaken! …
“Alles onder één dak”
LogoKlop

Alles onder één dak bij Autobedrijf Klop

Autobedrijf Klop is gespecialiseerd in onderhoud en reparaties van alle merken auto’s. Merkonafhankelijk dus. Tevens zijn wij een betrouwbaar adres voor alle APK- keuringen en storingsdiagnoses en alle diensten die u van een moderne garage mag verwachten. Bij ons weet u altijd waar u aan toe bent en komt u nooit voor verrassingen te staan.

"Alles onder één dak"

Alles onder één dak bij Autobedrijf Klop Autobedrijf Klop is gespecialiseerd in onderhoud en reparaties van alle merken auto’s. Merkonafhankelijk dus. Tevens zijn wij een betrouwbaar adres voor alle APK- keuringen en storingsdiagnoses en alle diensten die u van …
“Duurzaam bouwen”
LogoKlomp

We dragen graag verantwoordelijkheid. Dat betekent dat we er als bouwbedrijf op gericht zijn zoveel mogelijk vanuit een duurzaamheidsperspectief te benaderen. Bouwen voor de lange termijn, met oog voor mens en milieu. Bij nieuwbouw streven we ernaar om zoveel mogelijk energieneutraal te bouwen. Bij renovatie en verbouw kijken we vooral naar het toepassen van energiebesparende maatregelen. Waar mogelijk passen we gecertificeerde materialen toe. Ook worden de afvalstromen op de bouwplaats gescheiden en vervolgens wordt bij onze afvalverwerker zo’n 75% geschikt gemaakt voor hergebruik. Zo werken we samen aan een betere toekomst en dragen we een flink steentje bij aan de wereld van morgen.

We hechten veel waarde aan de opleiding van onze vakmensen. Ieder jaar wordt een inventarisatie gemaakt van opleidingen die werknemers kunnen volgen. Groeien in kennis is belangrijk om te blijven opereren volgens de eisen van deze tijd. Veilig werken hoort daarbij. Daarom hebben alle medewerkers een VCA-certificaat gehaald, een keurmerk voor veilig werken.

Duurzaamheid is een belangrijk thema, waar we graag onze energie in steken. Niet alleen door gebruik te maken van duurzame materialen of klimaatbestendige oplossingen, maar vooral door mee te denken in energiebesparende maatregelen. Dat resulteert in rendement, een voelbaar resultaat waar mens en milieu beter van worden.

We nemen deel aan projectteams die het volledig circulair bouwen zich ten doel stellen. Daarin vergroten we voortdurend onze kennis. Maar tegelijkertijd zijn we ook graag gewoon harde werkers die van aanpakken weten. Bouwers waar u van op aan kunt. Laten we kennismaken, want we gaan graag voor u aan de slag!

  • Woningbouw particulier
  • woningbouw zakelijk
  • houtskeletbouw
  • retailbouw

"Duurzaam bouwen"

We dragen graag verantwoordelijkheid. Dat betekent dat we er als bouwbedrijf op gericht zijn zoveel mogelijk vanuit een duurzaamheidsperspectief te benaderen. Bouwen voor de lange termijn, met oog voor mens en milieu. Bij nieuwbouw streven we ernaar om zoveel …
“Betaalbare kwaliteit”
Logo_KC[1]

Een begrip in Lunteren. Bij Kelderman bent u aan het juiste adres voor al uw catering wensen. Wij verzorgen complete BBQ’s, buffetten en partijen. Koude dagen op komst? Maak dan gebruik van een van onze lekkere stamppot buffetten, alles vers bereid in eigen keuken!

Boerenbruiloft, 60’s, foute party, aprè-ski of toch oktoberfest? Een greep uit onze mogelijkheden. Wij verzorgen passende catering geheel naar wens en regelen daarnaast van aankleding tot aan de toiletwagen. Informeer gerust naar de mogelijkheden!

"Betaalbare kwaliteit"

Een begrip in Lunteren. Bij Kelderman bent u aan het juiste adres voor al uw catering wensen. Wij verzorgen complete BBQ’s, buffetten en partijen. Koude dagen op komst? Maak dan gebruik van een van onze lekkere stamppot buffetten, alles vers …