volg ons op

27-petient

OPEN DAG 2022

zaterdag 14 mei 2022

LabelSaveTheDate
DEELNEMENDE BEDRIJVEN

Deze ondernemers doen mee​

“Vakwerk op maat!”
logo-timmerfabriek

Timmerfabriek De Stroet B.V. is sinds de verhuizing in 2009 naar bedrijventerrein de Stroet flink gegroeid. Wij maken o.a. kozijnen, deuren en vakwerk op maat.

Daarnaast hebben we een HSB-afdeling voor prefab wanden en daken. Sinds 2017 zijn wij als Timmerfabriek De Stroet FSC®-gecertificeerd. 

U kunt bij ons terecht voor een eindproduct met FSC®-label. Het FSC®-systeem zorgt ervoor dat de bossen op onze wereld door middel van verantwoord bosbeheer behouden blijven.

Zie ook: Bouwbedrijf Nap

"Vakwerk op maat!"

Timmerfabriek De Stroet B.V. is sinds de verhuizing in 2009 naar bedrijventerrein de Stroet flink gegroeid. Wij maken o.a. kozijnen, deuren en vakwerk op maat. Daarnaast hebben we een HSB-afdeling voor prefab wanden en daken. Sinds 2017 zijn wij …
“”Ik heb er lak aan””
logo-keurhorst

Keurhorst Machinery Painting is gespecialiseerd in het voorbewerken en spuiten van voornamelijk (land)bouwmachines, zoals hoogwerkers, kranen, shovels, verreikers en trekkers. Daarnaast krijgen we ook verzoekjes van klanten om bijvoorbeeld een boot of een motor etc. te spuiten in kleuren naar wens. U kunt terecht voor het spuiten van nieuwe machines in eigen bedrijfskleuren, maar ook het opknappen van gebruikte of beschadigde machines.

In overleg met de klant zijn er veel mogelijkheden, en zorgen we voor een geschikt eindresultaat.

""Ik heb er lak aan""

Keurhorst Machinery Painting is gespecialiseerd in het voorbewerken en spuiten van voornamelijk (land)bouwmachines, zoals hoogwerkers, kranen, shovels, verreikers en trekkers. Daarnaast krijgen we ook verzoekjes van klanten om bijvoorbeeld een boot of een motor etc. te spuiten in kleuren …
“Betaalbare gebruikte Smart ED en EQ”
LogoSmart

Kom kijken bij ELEKTRISCHE SMART.NL, hier vind je het grootste aanbod betaalbare, gebruikte SMART’S ED & EQ electric drive.

Er is een Overheidssubsidie van € 2.000,- op onze gebruikte Smart’s aan te vragen.

Alle auto’s worden verkocht inclusief b.t.w. en met 3 maanden garantie.

"Betaalbare gebruikte Smart ED en EQ"

Kom kijken bij ELEKTRISCHE SMART.NL, hier vind je het grootste aanbod betaalbare, gebruikte SMART’S ED & EQ electric drive. Er is een Overheidssubsidie van € 2.000,- op onze gebruikte Smart’s aan te vragen. Alle auto’s worden verkocht inclusief b.t.w. …
“Ambiteus in afbouw “
LogoHDK

“Wij zijn ambitieus, hoeven echt niet de grootste te worden in de regio, maar wel de beste!”

Ons bedrijf HDK afbouw- & Schilderwerken is gevestigd in Lunteren.

Wij werken met een jong, enthousiast en flexibel team waarmee we veel verschillende werkzaamheden kunnen uitvoeren. We hebben veel ervaring in timmerwerk, schilderwerk en vloeren.

 • Schilder
 • Vloerspecialist
 • Klusbedrijf
 • Timmerman
 • Tegelzetter
 • Badkamer specialist

We zijn u hiermee graag van dienst!

"Ambiteus in afbouw "

“Wij zijn ambitieus, hoeven echt niet de grootste te worden in de regio, maar wel de beste!” Ons bedrijf HDK afbouw- & Schilderwerken is gevestigd in Lunteren. Wij werken met een jong, enthousiast en flexibel team waarmee we veel …
“Transportbedrijf”
LogoHoogendoorn

Toen Anna nog een klein meisje was, liep ze al dagelijks in haar overalletje rond te stappen tussen de vrachtauto’s en chauffeurs van het transportbedrijf van haar ouders. Een tijd nadat haar ouders het transportbedrijf verkocht hadden, begon het toch enorm te kriebelen en besloot ze alle benodigde papieren en rijbewijzen te halen en samen met haar partner Mark op 1 maart 2019 transportbedrijf A.E. Hoogendoorn op te richten. Met de intentie om met één vrachtauto hoofdzakelijk bouw gerelateerde producten te gaan vervoeren gingen ze voortvarend te werk.

Na niet al te lange tijd werd daar al snel een vrachtauto en een chauffeur aan toegevoegd en werd de dienstverlening uitgebreid met het vervoer van stukgoed. Inmiddels ruim 3 jaar later telt het wagenpark drie schitterende Scania’s en bestaat het team ook uit drie gemotiveerde chauffeurs. Chauffeurs met liefde voor het vak en passie voor hun vrachtauto. En die combinatie van liefde en passie spat er vanaf als je het materiaal van Anna en Mark en hun chauffeurs onderweg tegenkomt.

En omdat diesel stroomt waar het niet gaan kan weten Anna en Mark niet wat de toekomst voor hun familiebedrijf gaat brengen. Wellicht komen er nog wat glimmende vrachtauto’s bij, maar chauffeur bij A.E. Hoogendoorn word je niet zomaar, dat kun je alleen worden als je jouw werk niet als werk ziet, maar als hobby.

"Transportbedrijf"

Toen Anna nog een klein meisje was, liep ze al dagelijks in haar overalletje rond te stappen tussen de vrachtauto’s en chauffeurs van het transportbedrijf van haar ouders. Een tijd nadat haar ouders het transportbedrijf verkocht hadden, begon het …
“We maken graag iets moois!”
LogoNap

Wij zijn zeer actief in een breed segment, van een dakkapel bij een particulier, tot het bouwen van een appartementencomplex. Daarnaast worden de agrarische roots niet vergeten. Met deze mix aan flexibiliteit bouwt Bouwbedrijf Nap op “De Stroet” aan zijn toekomst.

Bouwbedrijf Nap

50-jarig bestaan

Het lijkt nog maar zo kort geleden, dat ik als 15-jarige LTS-er op de fiets in de meivakantie ging werken bij Jan Nap. In het jaar 2019 bestond Bouwbedrijf Nap 50 jaar en sta ik zelf 23 jaar aan het roer van dit prachtige bouwbedrijf. Een onderneming om trots op te zijn: met ca. 50 medewerkers, een timmerfabriek, eigen materieel en vooral heel veel trouwe klanten en relaties.

Na dat eerste vakantiebaantje heb ik van mijn 16de tot mijn 22ste bij Jan Nap gewerkt, terwijl ik in de avonduren de MTS deed. Jan reageerde sportief toen ik een mooi aanbod kreeg van Van Driesten Bouw, waar ik achtereenvolgens calculator, werkvoorbereider en projectleider ben geweest.

Met de opgedane ervaring en mijn aannemersdiploma op zak groeide ik toe naar een eigen zaak. Toen Jan Nap me na 10 jaar vroeg zijn zaak over te nemen, was de keuze snel gemaakt. Nog steeds sta ik dicht bij de bouw. Ik weet wat er buiten gebeurt, gewoon omdat ik het leuk vind. We hebben de afgelopen 23 jaar vrijwel altijd een gestage groei gehad. In de crisistijd was het weleens lastig, maar ook toen hebben we ons staande kunnen houden.

We zijn actief in projectontwikkeling en realiseren mooie bouwprojecten. Dat kan alleen omdat onze medewerkers net zulke “bouwgekken” zijn als ik: we maken graag iets moois. En we maken veel zelf, ook daarin onderscheiden we ons. Ik ben trots op onze jongens, zowel binnen als buiten. Zonder de inzet en mentaliteit van ons personeel was dit niet gelukt. Brandine vult mij geweldig aan: zij is de o zo belangrijke sociale component van ons bedrijf. Samen met veel relaties kijken we terug. Tegelijk kijken we graag samen met u vooruit: naar een mooie toekomst!

Zie ook: Timmerfabriek “De Stroet”

"We maken graag iets moois!"

Wij zijn zeer actief in een breed segment, van een dakkapel bij een particulier, tot het bouwen van een appartementencomplex. Daarnaast worden de agrarische roots niet vergeten. Met deze mix aan flexibiliteit bouwt Bouwbedrijf Nap op “De Stroet” aan …
“Voersystemen van de toekomst”
LogoSieplo

We ontwikkelen onze voersystemen niet alleen met het hoofd, maar juist ook met ons hart.

Een hart voor de agrarische sector, een passie voor techniek en de wil om het elke dag beter te doen. Dat is wat ons SIEPLO maakt. Met ons team van gedreven specialisten werken we vanuit Nederland aan nog betere en slimmere oplossingen om koeien, kalveren, geiten en schapen te voeren. Onze voersystemen vinden via een netwerk van dealers hun weg naar veehouders over de hele wereld.

Een beter leven voor uw dieren. Een beter rendement voor u als veehouder. Bij SIEPLO geloven we dat het hand in hand gaat. Wij maken duurzame voersystemen waarmee u het natuurlijke eetgedrag van koeien, kalveren, schapen of geiten dichter dan ooit benadert. Zo helpen we u om de gezondheid, het welzijn en de ontwikkeling van uw dieren naar een nóg hoger niveau te brengen. Terwijl u tegelijkertijd uw werk sneller klaar hebt en het met meer gemak doet. Daarom kiezen veehouders wereldwijd voor SIEPLO!

 • Innovatief
 • Dierenwelzijn voorop
 • Alleen de beste materialen
 • Gericht op de lange termijn
 • Duurzame keuzes
 • Verzekerd van service

"Voersystemen van de toekomst"

We ontwikkelen onze voersystemen niet alleen met het hoofd, maar juist ook met ons hart. Een hart voor de agrarische sector, een passie voor techniek en de wil om het elke dag beter te doen. Dat is wat ons …
“Ambachtelijk vakwerk op maat”
logo

Folmer staat voor ambachtelijk vakwerk wat volledig aansluit bij uw plannen en wensen. Bij iedere opdracht gaan we voor een betaalbare, duurzame en veilige oplossing, of het nu gaat om een hekwerk, poort, paardenstal of kennel.

Doordat we in onze eigen werkplaats produceren én monteren staan we garant voor een kwalitatief eindresultaat waar u jarenlang plezier aan kunt beleven.

 • Hekwerken
 • Poorten
 • Paardenstallen
 • Hondenkennels

Maatwerk is ons vakwerk

Een eindresultaat wat tot in de kleinste details is afgestemd op uw persoonlijke wensen. Dat is ons maatwerk, dat is onze passie.

Al jarenlang meesters in handwerk

Al ruim 20 jaar produceren en leveren we duurzaam, veilig en betrouwbaar handwerk. Ambachtelijke kwaliteit!

Productie en montage onder één dak

Al onze producten worden van eerste klas staal vervaardigd in onze eigen werkplaats volgens de Nederlandse norm.

Showroom in Midden-Nederland

In onze showroom kunt u op afspraak veel van onze producten bekijken. Onze experts staan hier voor u klaar met eerlijk en vertrouwd advies.

"Ambachtelijk vakwerk op maat"

Folmer staat voor ambachtelijk vakwerk wat volledig aansluit bij uw plannen en wensen. Bij iedere opdracht gaan we voor een betaalbare, duurzame en veilige oplossing, of het nu gaat om een hekwerk, poort, paardenstal of kennel. Doordat we in …
“Advies met passie”
De-Koning

De Koning Financieel Advies bestaat sinds 2009 en is actief in het bemiddelen en afsluiten van hypotheken, verzekeringen en financieringen w.o. lease, voor particulieren en ondernemers. Wel zo fijn als u één contact heeft voor al uw financiële zaken!

Wij zijn als kantoor geheel onafhankelijk en werken door de jarenlange ervaring met een aantal geselecteerde en gerenommeerde marktpartijen, waaronder alle grootbanken die zich bezighouden met de verstrekking van financieringen, hypotheken en verzekeringen.

Door onze vakkennis, jarenlange ervaring in de financiële dienstverlening en expertise (met name ook op ondernemersgebied) – 1 jaar ondernemer en al mogelijkheden voor een hypotheek – zijn wij in staat u adequaat en vakkundig te helpen waarbij wij het als een uitdaging zien om wensen in te vullen. Wat wij belangrijk vinden, is het verhaal achter de cijfers!

Heeft u behoefte aan een goed gesprek of advies onder het genot van een bak koffie? Dan bent u van harte welkom op ons kantoor aan Kauwenhoven 31a te Lunteren, waar een team van enthousiaste medewerkers voor u klaar staat!

"Advies met passie"

De Koning Financieel Advies bestaat sinds 2009 en is actief in het bemiddelen en afsluiten van hypotheken, verzekeringen en financieringen w.o. lease, voor particulieren en ondernemers. Wel zo fijn als u één contact heeft voor al uw financiële zaken! …
“Alles onder één dak”
LogoKlop

Alles onder één dak bij Autobedrijf Klop

Autobedrijf Klop is gespecialiseerd in onderhoud en reparaties van alle merken auto’s. Merkonafhankelijk dus. Tevens zijn wij een betrouwbaar adres voor alle APK- keuringen en storingsdiagnoses en alle diensten die u van een moderne garage mag verwachten. Bij ons weet u altijd waar u aan toe bent en komt u nooit voor verrassingen te staan.

"Alles onder één dak"

Alles onder één dak bij Autobedrijf Klop Autobedrijf Klop is gespecialiseerd in onderhoud en reparaties van alle merken auto’s. Merkonafhankelijk dus. Tevens zijn wij een betrouwbaar adres voor alle APK- keuringen en storingsdiagnoses en alle diensten die u van …