volg ons op

27-petient

OPEN DAG 2022

zaterdag 14 mei 2022

LabelSaveTheDate
DEELNEMENDE BEDRIJVEN

Deze ondernemers doen mee​

“Vakwerk op maat!”
logo-timmerfabriek

Timmerfabriek De Stroet B.V. is sinds de verhuizing in 2009 naar bedrijventerrein de Stroet flink gegroeid. Wij maken o.a. kozijnen, deuren en vakwerk op maat.

Daarnaast hebben we een HSB-afdeling voor prefab wanden en daken. Sinds 2017 zijn wij als Timmerfabriek De Stroet FSC®-gecertificeerd. 

U kunt bij ons terecht voor een eindproduct met FSC®-label. Het FSC®-systeem zorgt ervoor dat de bossen op onze wereld door middel van verantwoord bosbeheer behouden blijven.

Zie ook: Bouwbedrijf Nap

"Vakwerk op maat!"

Timmerfabriek De Stroet B.V. is sinds de verhuizing in 2009 naar bedrijventerrein de Stroet flink gegroeid. Wij maken o.a. kozijnen, deuren en vakwerk op maat. Daarnaast hebben we een HSB-afdeling voor prefab wanden en daken. Sinds 2017 zijn wij …
“Vakbekwaam en klantgericht en betrouwbaar”
logo

Top Transporten BV bestaat al bijna 50 jaar, en al die tijd een echt Lunters bedrijf. Vroeger gevestigd op de Dorpsstraat in Lunteren, later met een terrein en schuur aan de Vaarkamperengweg. Maar toen de kans zich voordeed was Top Transporten begin jaren ’90 één van de eerste bedrijven op De Stroet.

Top Transporten BV is een transport bedrijf wat zich voornamelijk richt op de bouw. Wat we vervoeren is veel staal constructies, houten en aluminium puien, containers, keten, steiger materiaal, enz.. Wat we vervoeren is ook nog wel eens langer, breder, of hoger wat op een “normale” vrachtwagen zou passen. We hebben een uiteenlopend wagenpark wat geschikt is voor deze transporten.

Verder zijn we gespecialiseerd in vrachtwagens met autolaadkraan met een maximaal bereik van maar liefst 34 meter!. Hiermee voeren we de meest uiteenlopende montage klussen uit zoals het plaatsen van glas, plaatsen van dakkapellen, plaatsen van staalconstructies enz.

Wilt u het zelf eens proberen om met een autolaadkraan te werken? Kom naar de open dag en ervaar het zelf..

Wij zijn gespecialiseerd in:

  • Transport van staalconstructies
  • Speciaal transport
  • Auto’s met laad- en loskraan
  • Auto’s met montagekraan
  • Zeecontainer transport
  • Verhuur van trekker met chauffeur
  • Glaszetten

"Vakbekwaam en klantgericht en betrouwbaar"

Top Transporten BV bestaat al bijna 50 jaar, en al die tijd een echt Lunters bedrijf. Vroeger gevestigd op de Dorpsstraat in Lunteren, later met een terrein en schuur aan de Vaarkamperengweg. Maar toen de kans zich voordeed was …
“Verspanen met hart voor het vak en oog voor kwaliteit”
VTM logo

Van Trierum Metaalbewerking is breed georiënteerd in de markt van onderdelenfabricage en (sub)assemblage voor met name de Apparatenbouw, de Medisch- Orthopedische en de Maritieme Industrie. Onze bedrijfsprocessen lopen conform de ISO 9001:2015 certificering. Voor de medische producten is Van Trierum Metaalbewerking ISO 13485:2016 gecertificeerd. 

Het goed geoutilleerd verspanend machinepark in onze temperatuur geregelde productiewerkplaats is toegespitst op seriematige en enkelstuksproductie. Van Trierum Metaalbewerking heeft de beschikking over een brede range aan bewerkingsmachines (t/m 5-assige productie), een geconditioneerde meetkamer en assemblageruimte. Binnen de Fijnmechanische Industrie is in de afgelopen periode (vanaf de oprichting in 1990) een solide naam opgebouwd als betrouwbare en flexibele partner in business.

Heeft u naar aanleiding van onze website nog vragen of wilt u een offerte aanvragen? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met een van onze medewerkers. Wij staan graag voor u klaar!

"Verspanen met hart voor het vak en oog voor kwaliteit"

Van Trierum Metaalbewerking is breed georiënteerd in de markt van onderdelenfabricage en (sub)assemblage voor met name de Apparatenbouw, de Medisch- Orthopedische en de Maritieme Industrie. Onze bedrijfsprocessen lopen conform de ISO 9001:2015 certificering. Voor de medische producten is Van …