volg ons op

27-petient

OPEN DAG 2022

zaterdag 14 mei 2022

LabelSaveTheDate
DEELNEMENDE BEDRIJVEN

Deze ondernemers doen mee​

“Ambachtelijk en kwalitatief hoogstaand”
LogoMorren

Rietdekkers in hart en nieren!

Edwin Morren is ambachtelijk rietdekker. Hij leerde het vak vanaf de basis. Als zestienjarige hielp Edwin al mee bij een rietdekkersbedrijf. In de loop der jaren leerde hij steeds meer over het echte rietdekkersambacht. “Ik mocht steeds meer doen en zo ontstond de liefde voor dit prachtige vak”, aldus Edwin.

Morren Rietdekkersbedrijf levert inmiddels het complete plaatje: Aanleg, onderhoud, advies en bijvoorbeeld ook zonnepanelen op rieten daken.

Wij werken voor particulieren, bouwbedrijven, projectontwikkelaars en instellingen. Naast het rietdekken, onderhouden van rietdaken en vervangen van bestaande rietdaken voeren we ook ondersteunende timmerwerkzaamheden uit. Bijvoorbeeld voor de onderliggende dakconstructies zoals schroefdaksystemen. Maar we plaatsen ook dakkapellen en Velux dakramen in uw rieten dak.

"Ambachtelijk en kwalitatief hoogstaand"

Rietdekkers in hart en nieren! Edwin Morren is ambachtelijk rietdekker. Hij leerde het vak vanaf de basis. Als zestienjarige hielp Edwin al mee bij een rietdekkersbedrijf. In de loop der jaren leerde hij steeds meer over het echte rietdekkersambacht. …
“Bestrijding en preventie”
logo-1

Mister Bee ongedierte bestrijding werkt in opdracht van particulieren en bedrijven, name in Gelderland. Hierbij gaat het meestal om ratten bestijding, muizen bestrijding, houtworm bestrijding, boktor bestrijding, wespen bestrijding,  papiervisjes bestrijding, vliegen bestrijding, vlooien bestrijding, mieren bestrijding,  kakkerlakken bestrijding, bedwants bestrijding. enz.

Gebruik van onze diensten voor bedrijven zijn o.a. woningbouwverenigingen, makelaars en gemeenten, restaurants, agrarische sector, bakkerijen, winkels enz.

Bestrijden van:

  • knaagdieren zoals muizen en ratten.
  • insecten zoals wespen, vliegen, kakkerlakken, mieren, bedwants, kleermotten, papiervisjes, huiskrekel, motmuggen en zilvervisjes.
  • houtaantasters zoals boktorren, grote houtworm kevers, houtworm
  • overlast van duiven

Preventie:

  • IPM & HACCP

Per 1 februari  2016 kan de rapportage digitaal worden aangeleverd. Deze kunt u, met u eigen inlogcode, 24 uur per dag inzien vanaf uw eigen werkplek.

Voordelen van ons digitale logboek zijn:

  • Direct overzicht van beheersing en bestrijding ongedierte.
  • Plattegronden met aangegeven lokaaspunten voor knaagdieren en insecten.
  • Vanaf elke werkplek bereikbaar 24 uur per dag.
  • Eenvoudig in gebruik en tijdbesparend.

"Bestrijding en preventie"

Mister Bee ongedierte bestrijding werkt in opdracht van particulieren en bedrijven, name in Gelderland. Hierbij gaat het meestal om ratten bestijding, muizen bestrijding, houtworm bestrijding, boktor bestrijding, wespen bestrijding,  papiervisjes bestrijding, vliegen bestrijding, vlooien bestrijding, mieren bestrijding,  kakkerlakken bestrijding, …
“Passie voor restauratie”
Takkenkamp-MILT logo

Met de combinatie van passie voor het vak(manschap) en innovatie in de processen wordt dagelijks met veel inzet een bijdrage geleverd aan de instandhouding van ons monumentaal erfgoed.

Ons credo ‘monumenten herleven’ is dagelijkse leidraad. Wij staan voor meer dan het repareren of opknappen van oude objecten. Laten herleven gaat echt verder. Door gebruik te maken van zowel historische als innovatieve restauratietechnieken en –materialen, een zorgvuldige personeelsselectie, een goede voorbereiding en de onmisbare passie, brengen we de oude allure terug!

Wij staan voor het complete onderhoud aan alle type objecten en gebouwen, zowel monumentaal als niet monumentaal. Gevelreiniging, gevelmetselwerk, voegwerk maar ook restauratie van bak- en natuursteenelementen zitten in ons pakket. Voor projectmatige werkzaamheden beschikt Van Milt over een atelier, waar beelden- en ornamentenrestauraties worden uitgevoerd en waar wij in staat zijn veel producten welke moeilijk te verkrijgen zijn zelf te produceren.

Sinds 2008 maakt Van Milt Restaurateurs deel uit van de Takkenkamp Groep. Zowel geografisch als logistiek kunnen we u als opdrachtgever in deze vorm nog beter van dienst zijn. Met behoud van de eigen identiteit en de eigen specialismen, wordt Van Milt Restaurateurs als zelfstandig onderdeel van Takkenkamp geleid door Hugo van Milt.

"Passie voor restauratie"

Met de combinatie van passie voor het vak(manschap) en innovatie in de processen wordt dagelijks met veel inzet een bijdrage geleverd aan de instandhouding van ons monumentaal erfgoed. Ons credo ‘monumenten herleven’ is dagelijkse leidraad. Wij staan voor meer …