volg ons op

27-petient

OPEN DAG 2022

zaterdag 14 mei 2022

LabelSaveTheDate
DEELNEMENDE BEDRIJVEN

Deze ondernemers doen mee​

“Motorfiets tuningbedrijf”
druijffracing

Druijff Racing is opgericht door Erwin Druijff. Groot gekomen in de werkplaats tussen auto’s en motoren was het al snel duidelijk dat daar zijn toekomst lag. Vanaf 17 jaar begonnen als coureur in de brommerrace en doorgestroomd naar het ONK Supersport en later Supercup1000. Na jaren werkervaring bij een sportwagen fabrikant en in de racerij te hebben opgedaan gebruikt hij zijn ervaring vandaag de dag om andere rijders en teams te ondersteunen in de racerij, circuitrijden en uiteraard het leveren van kwaliteits onderdelen en diensten voor motorfietsen.

Tuning en upgrades

Voor iedereen die iets anders of net wat meer wil. Voor race en straat motoren. Van aanpassen van uitlaatsystemen tot vering upgrades en styling. Wij zijn van alle markten thuis, leveren alleen hoogwaardige producten en voeren alles met gepaste precisie uit en stellen alles af en controleren de werking op onze testbank.

Diagnose

Hedendaagse motoren worden steeds gecompliceerder. Met onze testbank en moderne diagnose apparatuur kunnen we de meest complexe storingen oplossen.

Onderhoud

Voor hoogstaande service en onderhoud van uw straat of circuitmotor bent u bij ons aan het juiste adres.

Race service

het opbouwen en onderhouden race/circuitmotoren is toch wat anders als straatmotoren. Met meer dan 10 jaar race ervaring bieden wij service op maat voor elk niveau. Van circuitrijder tot professionele raceteams kunnen bij ons terecht. Onderhoud, opbouw, vering, elektronica, revisie. Wij helpen u graag verder.

Race support & on-track service:

Tijdens race en circuitdagen kunt u ons inhuren voor begeleiding op het gebied van rijtechniek, Data, veringtechnische ondersteuning en eventueel volledige service. Wij kunnen u verder helpen met het afstellen van vering, motormanagement en alle andere zaken omtrent racen en circuitrijden.

"Motorfiets tuningbedrijf"

Druijff Racing is opgericht door Erwin Druijff. Groot gekomen in de werkplaats tussen auto’s en motoren was het al snel duidelijk dat daar zijn toekomst lag. Vanaf 17 jaar begonnen als coureur in de brommerrace en doorgestroomd naar het …