volg ons op

27-petient

OPEN DAG 2022

zaterdag 14 mei 2022

LabelSaveTheDate
DEELNEMENDE BEDRIJVEN

Deze ondernemers doen mee​

“Verkoop – Verhuur – Onderhoud – Reparatie”
Van-den-Berg-Tuinmachines

Van harte welkom bij Van den Berg Tuinmachines & Bevestigingsmiddelen. Sinds 2012 zijn wij actief in de branche en officieel Husqvarna dealer. U kunt bij ons terecht voor tuin & parkmachines, verhuur en voor onderhoud en reparatie aan uw machines.

  • Nieuwe en gebruikte tuinmachines
  • official Husqvarna dealer
  • Tuingereedschappen
  • Bevestigingsmiddelen van schroeven tot kit.

"Verkoop - Verhuur - Onderhoud - Reparatie"

Van harte welkom bij Van den Berg Tuinmachines & Bevestigingsmiddelen. Sinds 2012 zijn wij actief in de branche en officieel Husqvarna dealer. U kunt bij ons terecht voor tuin & parkmachines, verhuur en voor onderhoud en reparatie aan uw …
“Goede bandenservice tegen een faire prijs”
Balde-logo

Bij Baldé staat service niet hoog in het vaandel, het ís het vaandel

Natuurlijk kijken onze klanten naar de prijs, en die is bij ons prima. Maar wat onze klanten vooral waarderen, is ons hoge serviceniveau. Tja, we heten niet voor niets Baldé’s Banden Service, zullen we maar zeggen…

Goede bandenservice tegen een faire prijs

Baldé’s Banden Service is bandenspecialist. Waarom u bij ons moet zijn, en niet bij Kwikfit of Euromaster? Omdat wij onze banden tegen concurrerende prijzen leveren. En omdat we uitstekende en persoonlijke service bieden. Baldé’s Banden Service: uw vertrouwde adres voor banden en alles wat daarbij hoort. Voor particulier en bedrijf.

We staan 24/7 klaar voor onze zakelijke klanten

Bij Baldé’s Banden Service hebben wij hart voor ondernemers. Daarom leveren wij als één van de weinige bandenspecialisten een échte 24-uurs bandenservice voor onze zakelijke klanten. Staat u stil met uw vrachtwagen? Wij staan voor u klaar op het moment dat het misgaat. Vaak zijn we al binnen een uur ter plaatse, zodat u snel weer de weg op kunt!

Voor bijna alles wat wielen heeft

Baldé’s Banden Service levert banden in alle soorten en maten. Voor personenauto’s en bestelwagens, voor aanhangers, caravans en campers. Voor motoren, maar ook voor vrachtwagens en tractoren. Heeft het banden en een motorblok? Of hangt het achter een gemotoriseerd voertuig? Dan kunt u ermee terecht bij Baldé’s Banden Service.

"Goede bandenservice tegen een faire prijs"

Bij Baldé staat service niet hoog in het vaandel, het ís het vaandel Natuurlijk kijken onze klanten naar de prijs, en die is bij ons prima. Maar wat onze klanten vooral waarderen, is ons hoge serviceniveau. Tja, we heten …
“Hoogwaardig met aandacht voor details”
cropped-Logo_TimmerfabriekBudding

De klant en zijn wensen staan altijd centraal bij timmerfabriek Budding. We luisteren vooral goed, we denken mee en we ontwerpen exact wat u wilt. Een veel gestelde vraag is waar je tegenwoordig nog vakmensen vindt die de ambachtelijke producten kunnen vervaardigen. Bij ons, kunnen we oprecht en volmondig beamen. Timmerfabriek Budding is veelzijdig als het gaat om kozijnen, deuren en ramen. Met aandacht voor details voor klassiek werk, maar ook voor standaard werk en serieproductie. Ook voor restauratiewerk kunt u bij ons terecht.

Wij zijn ingericht om authentieke profielen te vervaardigen. Klassieke uitvoering, die wel voldoet aan alle hedendaagse eisen. Zoals klassieke kozijnen met schuiframen, maar dan wel voorzien van robuust hang en sluitwerk. Uiteraard kunt u het toog en lijstwerk ook aan ons toevertrouwen. Met oog voor detail en afwerking onderscheiden wij ons.

"Hoogwaardig met aandacht voor details"

De klant en zijn wensen staan altijd centraal bij timmerfabriek Budding. We luisteren vooral goed, we denken mee en we ontwerpen exact wat u wilt. Een veel gestelde vraag is waar je tegenwoordig nog vakmensen vindt die de ambachtelijke …
“Your hands for Worldwide Moving”
VdboschLogo

Uw verhuizing begint bij VDBosch Moving- Services. Al jaren achtereen een vertrouwd adres voor al uw verhuizingen.

Met een gespecialiseerd en ervaren verhuisteam voeren wij uw verhuizing uit, op een voor u bijzonder aangename wijze. Want verhuizen is voor u hectiek, iets wat wij bij u wegnemen.

  • Senioren verhuizingen
  • Nationale verhuizingen
  • Internationale verhuizingen
  • Overzee verhuizingen
  • Export verpakkingen
  • Arthandling

 

verhuisdozenboer.nl – Alleen de beste kwaliteit bij ons.

De Verhuisdozenboer.nl heeft kwaliteit altijd op nummer één staan. Er zijn veel verhuisdozen online en bij bouwmarkten te koop, echter zijn deze dozen vaak van slechte kwaliteit. Het scheuren van handvaten en bodems of lijmnaden zijn vaak een probleem bij deze dozen.

Wij willen een goed product verkopen voor een nette prijs.

We hebben ervaring met vele soorten verhuisdozen en een goede kennis van kwaliteitsverschillen.

"Your hands for Worldwide Moving"

Uw verhuizing begint bij VDBosch Moving- Services. Al jaren achtereen een vertrouwd adres voor al uw verhuizingen. Met een gespecialiseerd en ervaren verhuisteam voeren wij uw verhuizing uit, op een voor u bijzonder aangename wijze. Want verhuizen is voor …
“Wij zijn pas tevreden als u dat bent!”
Logo-Bulsink

BulsinkPlant is een groothandel in bomen, heesters, vaste planten en graszoden. Een speciale vaste plant of boom, een dunne of extreem dikke boom, geen bestelling is voor ons te klein of te groot. We zijn gevestigd in Lunteren en leveren aan hoveniers, groenvoorzieners en tuinarchitecten.

We hebben een assortiment met gewone soorten/maten op voorraad staan. En verder zoeken we de bomen, solitairen, heesters en vaste planten op bestelling voor u bij elkaar. Klanten kunnen zelf afhalen maar leveren op locatie is ook geen probleem.

Kwaliteit en snelheid staan bij ons hoog in het vaandel. De in- en verkoop verloopt via Steven Bulsink, direct contact met de juiste persoon zorgt voor korte lijnen!

Sinds 2016 zijn wij een groothandel in potgrond en diverse soorten bemesting. In maart 2018 is daar de verkoop van bomen en tuinplanten bij gekomen. Wat u ook zoekt, wij geven u het juiste advies en zorgen dat u tevreden bent.

Samen met enkele medewerkers en onze vaste en betrouwbare transporteur zorgen we dat alles compleet en netjes op de klus geleverd wordt. Wij zijn pas tevreden als u dat bent!

"Wij zijn pas tevreden als u dat bent!"

BulsinkPlant is een groothandel in bomen, heesters, vaste planten en graszoden. Een speciale vaste plant of boom, een dunne of extreem dikke boom, geen bestelling is voor ons te klein of te groot. We zijn gevestigd in Lunteren en …
“Uw betrouwbare installatiepartner”
Blankespoor_logo

Bij Blankespoor Lunteren kunnen bedrijven en particulieren terecht voor alle werkzaamheden op het gebied van verwarming, warmtepompen, loodgieterswerk, sanitair, dakbedekking en onderhoud. Voor ieder vraagstuk zoeken wij een oplossing. Naar aanleiding van uw wensen kijken we welk modern en duurzaam systeem het beste past.

Al ruim 40 jaar zijn zowel particuliere klanten als bedrijven en aannemers bij ons in goede handen. Van ontwerp en realisatie tot en met keuring en oplevering. Wij realiseren het hele traject. En dat met korte lijnen en persoonlijke aandacht. Dat is echt kenmerkend voor onze werkwijze.

Onze persoonlijke werkwijze en korte lijnen zijn een mooie aanvulling op het maatwerk dat we leveren. We leveren vakwerk, waarbij uw tevredenheid het belangrijkste is

Tijdens de Open Dag hebben wij een All-electric warmtepomp, hybride warmtepomp en een ventilatie-systeem opgesteld.

Kinderen kunnen die dag bij ons hun kennis van techniek testen of een balletje trappen in onze voetbalgoal!

"Uw betrouwbare installatiepartner"

Bij Blankespoor Lunteren kunnen bedrijven en particulieren terecht voor alle werkzaamheden op het gebied van verwarming, warmtepompen, loodgieterswerk, sanitair, dakbedekking en onderhoud. Voor ieder vraagstuk zoeken wij een oplossing. Naar aanleiding van uw wensen kijken we welk modern en …
“Service en kwaliteit”
AutobedrijfBos300x76

Autobedrijf H Bos is sinds augustus 2007 gevestigd op De Stroet in het mooie Lunteren.

Je kunt je bij ons terecht voor onderhoud, reparatie, storingsdiagnose, aircoservice, ruitservice, schadeherstel en APK keuringen voor personenauto’s lichte bedrijfsauto’s en aanhangwagens.

Wij zijn een kleinschalig, jong bedrijf waarin service en kwaliteit centraal staan. Zo hebben we 24 uur service en eigen afsleepdienst.

Daarnaast kun je bij ons terecht voor het huren van een 9-persoons bus. Ideaal voor familie-uitjes of een skivakantie met vrienden.

"Service en kwaliteit"

Autobedrijf H Bos is sinds augustus 2007 gevestigd op De Stroet in het mooie Lunteren. Je kunt je bij ons terecht voor onderhoud, reparatie, storingsdiagnose, aircoservice, ruitservice, schadeherstel en APK keuringen voor personenauto’s lichte bedrijfsauto’s en aanhangwagens. Wij zijn …