volg ons op

27-petient

OPEN DAG 2022

zaterdag 14 mei 2022

LabelSaveTheDate
DEELNEMENDE BEDRIJVEN

Deze ondernemers doen mee​

“Nuchtere aanpak – eerlijk tarief”
Organisatieservice

Ondernemen

Iedere ondernemer heeft weleens iemand nodig die even meedenkt en/of aanpakt. Vooral als het gaat om zaken waar je zelf geen kennis van of tijd voor hebt. Organisatieservice kan op vrijwel alle gebied meedenken, faciliteren of je in contact brengen met een specialist.

Marketing

Hoe presenteer je jouw bedrijf? En wil je wel het beste gevonden worden als je al druk genoeg bent? Kortom, marketing zou de balans moeten zijn tussen dat wat je wilt uitstralen en wat bij de situatie van je bedrijf past.

Fotografie

In tijd van video en sociale media is fotografie een steeds groter contrast aan het worden. Want een foto zet het beeld stil. Het onderwerp wordt uitgelicht op een manier die de boodschap duidelijk maakt. Of nu gaat om mensen, het werk of het resultaat.

Wie is Organisatieservice?

Uitgebreide algemene kennis en ervaring met veel branches. Dat èn een nuchtere aanpak voor een eerlijk tarief, is Organisatieservice.

"Nuchtere aanpak - eerlijk tarief"

Ondernemen Iedere ondernemer heeft weleens iemand nodig die even meedenkt en/of aanpakt. Vooral als het gaat om zaken waar je zelf geen kennis van of tijd voor hebt. Organisatieservice kan op vrijwel alle gebied meedenken, faciliteren of je in …