volg ons op

27-petient

OPEN DAG 2022

zaterdag 14 mei 2022

LabelSaveTheDate
DEELNEMENDE BEDRIJVEN

Deze ondernemers doen mee​

“Vakkennis. Flexibiliteit. Klantvriendelijkheid”
Logo-Lacarto

LacArto is een middelgroot bedrijf, gevestigd in (letterlijk) het midden van het land. Wij bestaan 30 jaar. Onze wortels liggen binnen het kadaster. Ons doel is u te ontzorgen op het vlak van kadastrale metingen en verwerkingen daarvan, uitzetten van terreinen en bouwstramienen, organiseren van uw bouwplannen daar waar het verkavelingen, splitsingen e.d betreft.

Wij staan u met raad en daad bij. Heeft u een vraag schroom niet ons te bellen. Heeft u projectbegeleiding nodig? Ook daarin kunnen wij voorzien.

Kortom, Lacarto is een bedrijf waar u meer van wilt weten!

"Vakkennis. Flexibiliteit. Klantvriendelijkheid"

LacArto is een middelgroot bedrijf, gevestigd in (letterlijk) het midden van het land. Wij bestaan 30 jaar. Onze wortels liggen binnen het kadaster. Ons doel is u te ontzorgen op het vlak van kadastrale metingen en verwerkingen daarvan, uitzetten …
“Geisoleerde lichtpanelen”
LightPanel

Door onze jarenlange ervaring in de bouwsector en dak- en gevelbeplating zijn we in staat om kwalitatief hoogwaardige geïsoleerde lichtpanelen te maken. De LIGHT PANEL is een licht doorlatend element die gemonteerd wordt in combinatie met sandwichpanelen, en fungeert daarom feitelijk als geïsoleerd kunststof raam.

In onze eigen fabriek worden LIGHT PANEL lichtcassettes één voor één met de hand gemaakt en ter plaatse gecontroleerd op kwaliteit. De grondstoffen en leveranciers voldoen dan ook aan de hoogste eisen.

"Geisoleerde lichtpanelen"

Door onze jarenlange ervaring in de bouwsector en dak- en gevelbeplating zijn we in staat om kwalitatief hoogwaardige geïsoleerde lichtpanelen te maken. De LIGHT PANEL is een licht doorlatend element die gemonteerd wordt in combinatie met sandwichpanelen, en fungeert …