volg ons op

27-petient

OPEN DAG 2022

zaterdag 14 mei 2022

LabelSaveTheDate
DEELNEMENDE BEDRIJVEN

Deze ondernemers doen mee​

“Schadeherstel voor alle voertuigen”
logo

Schadeherstel bedrijf voor auto’s, bedrijfswagens, scooters, motors, caravans, campers en landbouw voertuigen

"Schadeherstel voor alle voertuigen"

Schadeherstel bedrijf voor auto’s, bedrijfswagens, scooters, motors, caravans, campers en landbouw voertuigen …
“Your hands for Worldwide Moving”
VdboschLogo

Uw verhuizing begint bij VDBosch Moving- Services. Al jaren achtereen een vertrouwd adres voor al uw verhuizingen.

Met een gespecialiseerd en ervaren verhuisteam voeren wij uw verhuizing uit, op een voor u bijzonder aangename wijze. Want verhuizen is voor u hectiek, iets wat wij bij u wegnemen.

 • Senioren verhuizingen
 • Nationale verhuizingen
 • Internationale verhuizingen
 • Overzee verhuizingen
 • Export verpakkingen
 • Arthandling

 

verhuisdozenboer.nl – Alleen de beste kwaliteit bij ons.

De Verhuisdozenboer.nl heeft kwaliteit altijd op nummer één staan. Er zijn veel verhuisdozen online en bij bouwmarkten te koop, echter zijn deze dozen vaak van slechte kwaliteit. Het scheuren van handvaten en bodems of lijmnaden zijn vaak een probleem bij deze dozen.

Wij willen een goed product verkopen voor een nette prijs.

We hebben ervaring met vele soorten verhuisdozen en een goede kennis van kwaliteitsverschillen.

"Your hands for Worldwide Moving"

Uw verhuizing begint bij VDBosch Moving- Services. Al jaren achtereen een vertrouwd adres voor al uw verhuizingen. Met een gespecialiseerd en ervaren verhuisteam voeren wij uw verhuizing uit, op een voor u bijzonder aangename wijze. Want verhuizen is voor …
“Met passie en gedrevenheid “
logo2

Financiële dienstverlening door Veldhuizen Investments

Algemeen

Wij adviseren en bemiddelen voor woningfinancieringen en consumptieve financieringen voor particulieren en zakelijke kredietverlening voor ondernemingen.

 

Specialisme

Voor ondernemers is privé het verlengstuk van de onderneming en zijn er diverse dwarsverbanden tussen de onderneming en privé. Het inkomen wordt in de eigen onderneming verdiend en hierdoor wil de bank naast privé ook inzicht in het zakelijk gebeuren om zodoende een totaalbeeld te verkrijgen.

Vanwege de bancaire achtergrond op zakelijk terrein kan Veldhuizen Investments B.V. deze ondernemers perfect begeleiden en adviseren. Voor woningfinanciering aan zelfstandig ondernemers wenst de bank altijd een achtergrond schets van de onderneming, ondernemer en inzicht in cijfers (jaarrekeningen en aangifte Inkomstenbelasting). D.m.v. een uitgebreide toelichting wordt hierin duidelijkheid en helderheid verschaft aan de banken. De meeste adviseurs kunnen dit traject veelal niet begeleiden i.v.m. onvoldoende kennis van ondernemingen en cijfermatig inzicht.

Daarnaast houdt Veldhuizen Investments zich ook bezig met particulieren in het algemeen, die een financieel advies en eventuele verstrekking nodig hebben.

Kortom:

 • Maatwerk
 • Uitgebreid advies
 • Persoonlijk financieel plan
 • Begeleiding van begin tot eind

 

Specialist in financiering aan ondernemers

Onze diensten:

 • Hypotheken
 • Levensverzekeringen
 • Zakelijke Kredietverlening
 • Schadeverzekeringen
 • Inkomensverzekeringen
 • Vermogensopbouw

"Met passie en gedrevenheid "

Financiële dienstverlening door Veldhuizen Investments Algemeen Wij adviseren en bemiddelen voor woningfinancieringen en consumptieve financieringen voor particulieren en zakelijke kredietverlening voor ondernemingen.   Specialisme Voor ondernemers is privé het verlengstuk van de onderneming en zijn er diverse dwarsverbanden tussen …
“Ontzorgen van A tot Z”
logo

Bent u op zoek naar een uitvoerder voor de installatie van een garage- of industriedeur? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Ook het leveren en plaatsen van dak- en wandbeplating en staalconstructies vallen binnen ons werkveld. Wij nemen u de zorgen compleet uit handen en realiseren projecten van A tot Z.

Velthuizen V.O.F. is een klein bedrijf dat gespecialiseerd is in het monteren van garage- en industriedeuren op iedere denkbare locatie. Wij werken uitsluitend met hoogwaardige kwaliteitsmaterialen van bekende topmerken, zodat onze klanten zo lang mogelijk profijt hebben van het resultaat. Alle projecten worden uitgevoerd door gemotiveerde vakmannen die passie voor het vak hebben en zeer nauwkeurig werken. De deuren die wij leveren en plaatsen, variëren elk project en dat maakt ons werk dan ook interessant. Van groot tot klein, elektrisch of handbediend en in elke kleurstelling denkbaar.

Onze expertise stopt niet bij het plaatsen van garage- en industriedeuren. U kunt ook bij ons terecht voor het laten monteren of vervangen van dak- en wandbeplating en het plaatsen van staalconstructies. Doordat wij bekend zijn met het leveren van al deze diensten, kunnen wij volledige schuren, serres of pergola’s plaatsen zonder dat daar externe partijen bij nodig zijn. Op die manier kunnen wij de kwaliteit van het project van A tot Z waarborgen.

"Ontzorgen van A tot Z"

Bent u op zoek naar een uitvoerder voor de installatie van een garage- of industriedeur? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Ook het leveren en plaatsen van dak- en wandbeplating en staalconstructies vallen binnen ons werkveld. …
“Vakkundig en vertrouwd”
VlastuinMetaalbewerking

Vlastuin metaalbewerking BV is sinds 1989 actief in constructiewerk, productie en montage van trappen, hekwerk, spanten, lateien en dak- en wandbeplating.

Vlastuin Metaalbewerking staat klaar om al uw constructie- en beplatingsprojecten tot in de perfectie uit te voeren. Zowel in de werkplaats als op de bouwplaats.

Sinds 2010 Kunt u bij ons ook terecht voor al uw plaatbewerking, Hierbij moet u denken aan bijvoorbeeld:

 • Afwerking van dak- en wandbeplating
 • Zetwerk voor staal- en machinebouw
 • Zetprofielen voor bouwprojecten

"Vakkundig en vertrouwd"

Vlastuin metaalbewerking BV is sinds 1989 actief in constructiewerk, productie en montage van trappen, hekwerk, spanten, lateien en dak- en wandbeplating. Vlastuin Metaalbewerking staat klaar om al uw constructie- en beplatingsprojecten tot in de perfectie uit te voeren. Zowel …