volg ons op

27-petient

OPEN DAG 2022

zaterdag 14 mei 2022

LabelSaveTheDate
Bulsink Plant
Wij zijn pas tevreden als u dat bent!

BulsinkPlant is een groothandel in bomen, heesters, vaste planten en graszoden. Een speciale vaste plant of boom, een dunne of extreem dikke boom, geen bestelling is voor ons te klein of te groot. We zijn gevestigd in Lunteren en leveren aan hoveniers, groenvoorzieners en tuinarchitecten.

We hebben een assortiment met gewone soorten/maten op voorraad staan. En verder zoeken we de bomen, solitairen, heesters en vaste planten op bestelling voor u bij elkaar. Klanten kunnen zelf afhalen maar leveren op locatie is ook geen probleem.

Kwaliteit en snelheid staan bij ons hoog in het vaandel. De in- en verkoop verloopt via Steven Bulsink, direct contact met de juiste persoon zorgt voor korte lijnen!

Sinds 2016 zijn wij een groothandel in potgrond en diverse soorten bemesting. In maart 2018 is daar de verkoop van bomen en tuinplanten bij gekomen. Wat u ook zoekt, wij geven u het juiste advies en zorgen dat u tevreden bent.

Samen met enkele medewerkers en onze vaste en betrouwbare transporteur zorgen we dat alles compleet en netjes op de klus geleverd wordt. Wij zijn pas tevreden als u dat bent!

Logo-Bulsink

Contactgegevens

Bulsink Plant

Hullerpad 1

6741 PA LUNTEREN

Telefoon: 06 - 293 363 76

ons bedrijf in beeld