volg ons op

27-petient

OPEN DAG 2022

zaterdag 14 mei 2022

LabelSaveTheDate
A.E. Hoogendoorn Transport
Transportbedrijf

Toen Anna nog een klein meisje was, liep ze al dagelijks in haar overalletje rond te stappen tussen de vrachtauto’s en chauffeurs van het transportbedrijf van haar ouders. Een tijd nadat haar ouders het transportbedrijf verkocht hadden, begon het toch enorm te kriebelen en besloot ze alle benodigde papieren en rijbewijzen te halen en samen met haar partner Mark op 1 maart 2019 transportbedrijf A.E. Hoogendoorn op te richten. Met de intentie om met één vrachtauto hoofdzakelijk bouw gerelateerde producten te gaan vervoeren gingen ze voortvarend te werk.

Na niet al te lange tijd werd daar al snel een vrachtauto en een chauffeur aan toegevoegd en werd de dienstverlening uitgebreid met het vervoer van stukgoed. Inmiddels ruim 3 jaar later telt het wagenpark drie schitterende Scania’s en bestaat het team ook uit drie gemotiveerde chauffeurs. Chauffeurs met liefde voor het vak en passie voor hun vrachtauto. En die combinatie van liefde en passie spat er vanaf als je het materiaal van Anna en Mark en hun chauffeurs onderweg tegenkomt.

En omdat diesel stroomt waar het niet gaan kan weten Anna en Mark niet wat de toekomst voor hun familiebedrijf gaat brengen. Wellicht komen er nog wat glimmende vrachtauto’s bij, maar chauffeur bij A.E. Hoogendoorn word je niet zomaar, dat kun je alleen worden als je jouw werk niet als werk ziet, maar als hobby.

LogoHoogendoorn

Contactgegevens

A.E. Hoogendoorn Transport

Kauwenhoven 46

6741 PW LUNTEREN

Telefoon: 06 - 520 867 19