volg ons op

27-petient

OPEN DAG 2022

zaterdag 14 mei 2022

LabelSaveTheDate
HAVÉ Verwarming
Sfeer delen

Altijd al benieuwd hoe het achter de schermen eruitziet bij HAVÉ Verwarming? Tijdens de open dag van De Stroet op 14 mei a.s. organiseert HAVÉ Verwarming rondleidingen door het pand. Ook is er een leuke prijsvraag waarmee u één van de drie HAVÉ verrassingsboxen t.w.v. €50 kunt winnen! De jongsten kunnen zich laten schminken, springen op één van de springkussens en krijgen een leuke verrassing mee naar huis.

Een kijkje achter de schermen bij HAVÉ verwarming

Bij HAVÉ Verwarming staat de grootste collectie haarden en kachels van Nederland opgesteld in de showroom. Mensen die op zoek zijn naar een haard of kachel kunnen zich hier perfect laten adviseren, maar vooral ook laten inspireren door het grote aanbod.

Tijdens de open dag van De Stroet geeft HAVÉ Verwarming rondleidingen door het bedrijf. U krijgt een inkijkje in de werkzaamheden op de verschillende afdelingen en u bezoekt de showroom waar ruim 300 haarden en kachels staan opgesteld. Na de rondleiding weet u precies wat er zich achter de schermen afspeelt bij het grootste kachel en haarden Experience Center van Nederland!

Win één van de drie HAVÉ verrassingsboxen t.w.v. €50

Tijdens de open dag kunt u bij HAVÉ Verwarming meedoen met de prijsvraag ‘Raad het aantal pellets en win’. Pellets zijn kleine houtbrokjes die als brandstof voor pelletkachels worden gebruikt. Tijdens de open dag staat er een bak met deze pellets. Raad u het juiste aantal pellets of het aantal dat het dichtste bij het juiste aantal komt dan wint u één van de drie HAVÉ verrassingsboxen t.w.v. €50!

Zie verder: Raad het aantal pellets

HAVÉ Brandstoffen (Esso)

Esso De Stroet is voor veel Lunteranen een bekend tankstation en dé locatie om op zaterdag de auto te wassen. Met een mooie locatie aan de A30 is het voor veel automobilisten ook een perfecte plek voor een pitstop. Reizigers kunnen bij Café HAVÉ genieten van heerlijke belegde broodjes of andere vers gemaakte snacks. Daarnaast is HAVÉ Brandstoffen groothandel in smeermiddelen en verzorgen zij met hun eigen tankwagen dat veel klanten in de regio van Lunteren worden voorzien van de beste brandstof!

Tijdens de open dag van De Stroet organiseert HAVÉ brandstoffen (Esso) leuke activiteiten waaronder spijkerbroek hangen waarmee u een jaar lang gratis uw autowassen kunt winnen!

Zie meer: Win een jaar autowassen

haveverwarming2

Contactgegevens

HAVÉ Verwarming

Hullerpad 34

6741 PA LUNTEREN

Telefoon: 0318 - 488 600