volg ons op

27-petient

OPEN DAG 2022

zaterdag 14 mei 2022

LabelSaveTheDate
De Koning Financieel Advies
Advies met passie

De Koning Financieel Advies bestaat sinds 2009 en is actief in het bemiddelen en afsluiten van hypotheken, verzekeringen en financieringen w.o. lease, voor particulieren en ondernemers. Wel zo fijn als u één contact heeft voor al uw financiële zaken!

Wij zijn als kantoor geheel onafhankelijk en werken door de jarenlange ervaring met een aantal geselecteerde en gerenommeerde marktpartijen, waaronder alle grootbanken die zich bezighouden met de verstrekking van financieringen, hypotheken en verzekeringen.

Door onze vakkennis, jarenlange ervaring in de financiële dienstverlening en expertise (met name ook op ondernemersgebied) – 1 jaar ondernemer en al mogelijkheden voor een hypotheek – zijn wij in staat u adequaat en vakkundig te helpen waarbij wij het als een uitdaging zien om wensen in te vullen. Wat wij belangrijk vinden, is het verhaal achter de cijfers!

Heeft u behoefte aan een goed gesprek of advies onder het genot van een bak koffie? Dan bent u van harte welkom op ons kantoor aan Kauwenhoven 31a te Lunteren, waar een team van enthousiaste medewerkers voor u klaar staat!

De-Koning

Contactgegevens

De Koning Financieel Advies

Kauwenhoven 31a

6741 PW LUNTEREN

Telefoon: 0318 - 72 40 40

ons bedrijf in beeld